آخه اين دوتا قابل مقايسه نيستن دوست من شما بگو ملاكت در خريدن گوشي چقدره بودجت چقدره تا بچه ها و من بهتر مشاورت بديم
Printable View
آخه اين دوتا قابل مقايسه نيستن دوست من شما بگو ملاكت در خريدن گوشي چقدره بودجت چقدره تا بچه ها و من بهتر مشاورت بديم
نه ناراضی نیستمنقل قول:
می خوام عوض کنم چون دوربین 2 مگاپیکسل که نه لنزش CZ هست نه فلش Xenon و همچنین ازش خسته شدم
من خیلی زود از گوشی خسته میشم اما فعلا مانی ندارم تا یکی دیگه بگیرم
ولی گوشه خوبیه
مخصوصا صداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من اين گوشي رو دارم و مي خوام بفروشمش گوشي خوبيه ولي اگه واسه دوربين مي خواي دنبالش نرو كه ارزش نداره منم واسه دوربين مي خوام بفروشم
منم مي گم 81
ممکنه بگی کجا همچین چیزی خوندی؟ من 5610 دارم ولی خبری از سیمبین نیست! 5610 اصلاً سیستم عامل نداره...نقل قول:
به نظر من 5610 بهتره، چون دوربین خوبی داره (ان81 اصلاً دوربین خوبی نداره) و از نظر موزیک هم خوب ساپورت میکنه (البته به پای ان81 نمیرسه)... مزیت ان81 نسبت به 5610 اینه که سیمبین داره. حالا اگه دوربین برات مهم نیست ان81 بگیر.
دوست عزیز منم 5610 دارم .نقل قول:
شما یعنی نمیدونستی که این گوشی سری 40 ویرایش 3 هست ؟؟؟
پس اون تم هایی که برای گوشیت میریزی چیه ؟ چون باید سری40 و3 باشه
اگه میخوای برو از 2-3 تا کله گنده دیگه همین سایت بپرس ببین چی میگن
من فقط میدونم که 5610 سیستم عامل نداره، تم هم توی گوشیهای بدون سیستم عامل میتونه ریخته بشه...نقل قول:
بعد اگر سیمبین باشه حتماً جایی نوشته شده دیگه! به حرف کله گنده ها هم نیست... اگه میشه سایت معتبری نشون بدید که نوشته باشه 5610 سیمبین داره.
شما برو توی mobile9.com بعد برو واسه گوشیت تم دانلود کن اصلا گوشیتو بزن خودش میگه تم واسه سری40 و3نقل قول:
یا برو بررسی تخصصی gsm.ir رو بخون
ولی همونطور که گفتم فکر کنم فرقی با جاوا نداره
عزيز من 3110 هم دقيقا سيستم عاملش همينه و 120 هزار تومنه
اصلا 5610 بدرد نميخوره(البته جز دوربين)
دوستان میخواستم بدونم n81 قابش عوض میشه؟(نظرم از 5610 برگشته 81 میگیرم)