به نظر من همون N81 8gb رو بگیر چون تنها نقطه ضعفش در معیارهای شما دوربینه که برات زیاد مهم نیست...نقل قول:
ولی به نظر من N95 هم گزینه مناسبیه (البته در صورتی که با قیافه n82 حال نمیکنی)...!
Printable View
به نظر من همون N81 8gb رو بگیر چون تنها نقطه ضعفش در معیارهای شما دوربینه که برات زیاد مهم نیست...نقل قول:
ولی به نظر من N95 هم گزینه مناسبیه (البته در صورتی که با قیافه n82 حال نمیکنی)...!
بدون اينكه اصلا حرفي در موردش بزني nokia n 95 8 gig
الان بهترين و آپديت ترين گوشي دنياست
البته دارنده ي بهترين السيدي 2.8 اينچي
اتفاقا با همه چیز n82 حال میکنم و از قیافه n95 خوشم نمیاد یعنی زیاد از گوشیهای کشویی و تاشو خوشم نمیاد ولی مشکل این گوشیها اینه که قیمتشون خیلی زیاده
از طرفی n81 8 gig هم قیمتش در برابر امکاناتش بالاست
راستش من دیگه نمیخوام بیش از 400 خرج کنم آخه به نظرم ارزششو نداره چون همونطور که گفتم بعد از خرید گوشی حتما یک هندزفیری مدل w سونی باید بگیرم برای موزیک و همینطور اگر n82 بگیرم حداقل یک مموری 4 گیگ باید بگیرم بخاطر همین بازهم خرجم میره بالاتر
به نظر شما n81 در آینده نزدیک افت قیمت خیلی زیادی نخواهد کرد؟
چون این گوشی بر پایه و اساس پلتفرم انگیج ساخته شده و اگر بازیهای انگیچ کرک نشه (همونطور که تا الان نشده) قیمت این گوشی بیشتر نزول نخواهد کرد؟ حافظه های جانبی هم به سرعت در حال افزایش هستن و به نظر من در آینده این گوشی بخاطر دوربین ضعیف طرفدار نخواهد داشت
اگه n82 قیمتش 400 بود بدون شک میگرفتم ولی n81 با این قیمت 410 در حال حاضر نمیصرفه
با تشکر از دوستانی که تو این مدت راهنمایی کردن
ممنون از همگی من یا مجبورم برم یک گوشی ارزونتر بردارم یا صبر کنم تا n82 قیمتش خیلی پایینتر بیاد
به نظر من زیاد خرج واسه گوشیت نکن چون ارزش پول دادن زیاد رو نداره:31:
اما گفتی که ان81 هشت گیگ ارزش اون قیمتش رو نداره باید بهت بگم که این گوشی توی این ایام گران شده و اواخر فروردین به قیمت سابق خودش یعنی 420 تومان باز خواهد گشت.
من میگم که این گوشی ارزش این قیمت رو داره چون توی این رده سه حریف از سه برند دیگه داره :
دبلیو910 از سونی اریکسون :بازنده ی واقعی
زد 8 از موتورولا که در مورد این گوشی هیچ نظری نمیتونم بدم جز طراحی زیبای این گوشی و اینکه فقط میدونم جز گوشیهای سری موزیک موتورولا هستش و قویترین سی پی یو دنیا رو داره .بعضی 627 مگاهرتز :18:میگن و بعضی ها 500:18:مگاهرتز که قویترین سی پی یو رو داره که حتی از ایکس پریا سونی اریکسون و حتی htctouch هم قویتره.
سامسونگ آی450 که یک گوشی موزیک با کلی امکانات هستش
مثل اینکه این پستم داره میشه از اون پستهای طولانیم :
ان 81 هشت گیگ به راحتی میتونه دبلیو910 رو کنار بزنه اگه دبلیو910 رو به قیمت 350 در نظر بگیریم(چون دارای نوسان هست این روزها):
ان81 هشت گیگ:دارای هشت گیگ حافظه هستش
سرعت بالاتر :نگید که سیمباین هستش و سرعتش کمه باور کنید این سیمباینهای جدید سرعتش از جاوا بیشتره خودم به شخصه امتحان کردم
صدایی به مراتب بلندتر در اسپیکر :حتی از نظر کیفیت مطمئنم کم نمیاره چون حتی5700 خودم از سری واکمن کیفیتش بیشتر بود(منظورم از دبلیو950 )
سیمباین جدید که خیلی کارش درسته و برنامه های توپ میتونی توش نصب کنی
میزان رم بالا
فیلمبرداری بهتر
بازار دست دوم بهتر.
توی هندسفری هم اگه از دبلیو910 بهتر نباشه کمتر هم نیست
شما میگید که میری یه هندسفری واکمن میگیری؟بنده ی خدا هندسفری این گشوی جز بهترینها هستش حداقل برو یه هندسفری کریتیو بگیر به قیمت 20 تومان ببین که چه میکنه.
پس دیدی که ارزش این قیمتش رو داره
اما آی450 :
خوشم میاد که طراحی باحالی داره مثل ان95 اسلاید دو طرفه داره اما بر خلاف ان95 قسمت بالاش اسپیکر خوابیده از نظر بلندی میگن خوبه و از نظر کیفیت صدا هم در سطح بسیار بالایی هستش.
ال سی دی بزرگ و با کیفیت
سی پی یو اون 330 مگاهرتز هستش .سیمباین دار.
طراحی فوق العاده
قیمتش هم 330 تومان هست یعنی هم قیمت دبلیو910 اما کلی امکاناتش از دبلیو910 بهتره:
---------------------------------------------------------------
اما به نظرم قید دوربین رو نزن من درسته زیاد اهل عکس گرفتن نیستم اما هرزگاهی که دوربین نیازمند میشم.با دوربین 2 مگاپیکسل هیچ غلطی نمیتونم بکنم:
من میگم ان82 رو بخر که تلفیقی از همه ی اینها هستش با دوربین 5 و فلاش زنون و قیمت مناسب بهتره که خریدت رو بعد از تعطیلات بذاری چون قیمتها به شدت پایین میاد مثلا آخرای فروردین
میگن ان82 توی هندسفری فوق العاده هستش .توی اسپیکر هم صداش از 5700 و دبلیو850 بلندتره.کیفیتش هم که خیلی خوبه
اندازه و سایزش هم خیلی خوب و خوش دسته
تمام فرمایشات شما صحیح بسیار عالی بود
ولی من اینقدر گیج شدم که دیگه قید همه چیز رو زدم و رفتم یه 5310 گرفتم
میدونم که خیلی مسخره اس اما دیگه اینکارو کردم و نمیشه کاریش کرد
از همه هم ممنونم و دیگه عرضی نیست
فکر میکنم دیگه این تاپیک کارش تموم شد
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18:نقل قول:
حداقل میومدی میگفتی که انقدر پول دارم اونوقت میرفتی دبلیو580 رو میخریدی که از این مزخرف بهتر بود که
و باز هم تعجب میکنیم
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
و باز هم
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حداقل خوشحال شدم که اگه کل مطالب من رو گوش ندادی حداقل خط اول پست قبلیم رو گوش دادی.
پس برای چی شما مشاوره می گیری !! هر چی می خوای بخری . !!نقل قول:
امیدواریم پشیمون نشید !!
تا اینجا نا امید شدی .....:31:
شوخی کردم ....
شما که دنبال هیچی نبودی جز صدا و حافظه همین انتخاب خوبیه !!
البته اگه اشتباه نکنم ...
مبارکت باشه .
از n81 يكدفعه رفتي سراغ 5310؟
اميدوارم كه دوام بياره؟
ولي اگه به همچون گوشي هايي فكر ميكردي چطوري خودتو راضي كردي اينو بخري؟
نه من کل مطالب شما رو خوندم اما اگر دقت کرده باشی من قبل از اون پست کلی شما کارتاپیک رو تموم شده اعلام کردم و بعد رفتم جمهوری که n82 یا n81 بگیرم متاسفانه دیدم بازهم نسبت به روزهای قبل حدود 20 تا 30 هزار تومن گرونتر شده اعصابم خورد شد و گفتم اصلا یک گوشی ارزون بگیرم و اینو گرفتم و بعد که اومدم خونه دیدم شما اون مطلب کلی رو نوشتی و بازهم کامل خوندم و واقعا تایید کردم اما دیگه کار از کار گذشته بودنقل قول:
بهرحال چه خوب و چه بد اینو دیگه گرفتم
من الان دو هفته هستش که توی پستهایی که واسه مشاوره خرید فرستاده بودم تاکید کردم که الان نخرید ملت نخریدنقل قول:
مگه پول از جیب من میره؟:31:من ضرر کردم دوست ندارم یه آدم دیگه مثل من ضرر بکنه من کا800 رو 470 خریدم اما یک هفته بعدش شد 400 تومان و یک ماه بعد به 350 رسید:18:
مطمئنا همین گوشی که الان خریدی گرون خریدی برو از همون مغازه دار بپرس قیمت این گوشی یک ماه پیش چند بوده و الان چند شده؟
توی این یک ماه مخوصا نوکیا خوب بالا کشیده مثلا
6120 از 210 تومان رسیده به 265 تومان
5700 از 235 تومان به 280-300 رسیده
ان81 یک ماه پیش 410 تومان و ان82 حدود450-430 بودش.با گارانتی اتصالات 550 خودم اونم توی قم قیمت کردم چون توی قم گوشیهای جدید هم کم هستند و هم قیمتشون از تهران خیلی بالاتره.
و ...