جناب _LOVE_CODER_:
نقل قول:
خوبي ....!مگر سربازي چشه ؟!!
:2:سربازی چشم نیست! گوشه!:27: اگه خیلی دوستش داری، جای کسانیکه دوست ندارند بروند سربازی، برو سربازی!
نقل قول:
غير از اينكه وقت بري خدمت همه به چشم يك مرد نگاهت مي كنند
شما هم مثل یکی از دوستای من هستی :5:. بیخودی سور عمومی میزنی.:46: داداش، من یکی که بره سربازی رو به چشم یک مرد بهش نگاه نمیکنم. پس بیخودی نگو همه این دیدگاه رو دارند!!!:27:
به غیر از من کسان دیگری هم هستند که دیدگاه من رو دارند.
نقل قول:
اينجور طرز فكر كه هر كس كه نو آوري يا اختراعي كرد نبايد بره خدمت درست نيست
ما هم نمیگیم هر کسی نوآوری کرد حتماً از سربازی معاف بشه. بلکه به میزان اهمیت این نوآوری (اهمیتش باید توسط کارشناسان کار بلد برسی بشه نه هر یارویی که از مادرش متولد میشه!) مقداری از سربازیش کاسته بشه تا اینکه اونهایی که نوآوریشون خیلی ارزش داره، کاملاً از سربازی معاف بشوند.
نقل قول:
حالا اگر اين عزيز دو سال از عمرش رو براي كشورش خدمت كنه و با نوع زندگي و مشكلات ديگر جوانهاي مملكتش اشنا بشه چيزي ازش كم ميشه ؟
عزيز خدمت غير از اينكه باعث رشد عقلي و فكري خود فرد ميشه و باعث ميشه فرد از دوران بچهگي و توهمات بيرون بياد و اين خيلي خوبه . اگر هر كسي رو كه خدمت رفته رو ببيني ديگران اون فرد رو به چشم يك انسان بزرگ و كامل كه ميشه بار يك زندگي رو بدوشش گذاشت و مي تونه به تنهاي گليم خودش رو از آب بيرون بكشه نگاه مي كنند
والا ما که ندیدیم کسی که میره سربازی آدم کاملی بشه. بعضیهاشون نی قلیون میروند سربازی، فیل میاند بیرون!:18::31:
بعضیهاشون آدم حسابی میروند تو، عرازل و اوباش برمیگردند بیرون!:19:
بعضیهاشون آدم بزرگ میروند تو، بچه تازه متولد شده میاند بیرون!:27:
در ضمن ما دائماً در حال خدمت به کشورمون هستیم. اگه نبودیم، دیگه ایرانی وجود نداشت. پس دیگه نیازی به جدا کردن 2 سال از بهترین سالهای عمر برای خدمت به کشور نیست.
و همچنین هر کسی مشکلات خودش رو داره که از پس اونها برنمییاد اون وقت مشکلات دیگران رو هم بخواهیم بهش اضافه کنیم، دیگه اون وقت نفع که نداره، سود هم نداره.
نقل قول:
نكنه فكر مي كنند اگر اين دوسال رو نره كلي كشور بخاطر ايده هاي اينجور انسانها عقب مي افتد
از نظر شما دو ساله، ولی این دو سال دو سال پیری یا نونهالی نیست. بلکه دو سال از بهترین زمانهای عمر انسان است. بیشترین بازدهی شما در این سن است. بهترین سن برای تفکر است که این تفکر اگه درست باشه، منجر به نوآوری میتونه بشه. پس این دو سال، از دیدگاه زمانی، دو سال هست ولی از دیدگاه تاثیرگذاری، بیشتر از 70 سال است.:11:
نقل قول:
در ضمن خدمت يك وظيفه براي تمام مردم جامعه نسبت به وطنشون هست
میشه بگید این وظیفه در قبال هموطنان که در خدمت ادا میشه، چی هست؟
در پایان بگم که بعضی خوبیهایی که برای سربازی برشمردید، برای اون تیتش مامانیهایی خوبه که تا حالا کسی از گل بهشون کمتر نگفته (که معمولاً زیاد حرف میزنند و عمل نمیکنند) نه اونهایی که از صدتا پیرمرد هم بیشتر کار کردند و زحمت کشیدند.
:11:
لطفاً اگه کسی قصد ادامه گفتگو درباره سربازی رو داره، یه تاپیک دیگه راه بندازه و این گفتگوها رو به اونجا منتقل کنه.