فکر کنم عکسش رو مدل قرار دادن و از روش مدل وکتورش را ساختن
Printable View
فکر کنم عکسش رو مدل قرار دادن و از روش مدل وکتورش را ساختن
FALSEنقل قول:
شهاب !!!
این یعنی چی ؟
این لامبورگینی مگه سه بعدی نیست ؟
خودت ساختی یا آماده بود تو روش افکت دادی ؟؟؟؟!!!
یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه"3d کار، همه را به آیین خویش پندارد!"
شما خیلی دست بالا میگیرین.sarina روش رو گفته.
CORRECTنقل قول:
اینم Wireframe: (البته تو فلش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن لطفا همه عکسها، بزرگش رو هم نگاه کنید کلی از جزییاتش توی Thumbnail معلوم نمیشه.
آآآآآآآآآآآرررررررررررررر ههههههههههههنقل قول:
چه جالب
اون ضرب المثل رو همین الآن تکذیب میکنم :31:
ولی انصا فا اگه اینطوری ساختیش خیلی خوب در اومده عالیه ، آفرین
اصلا بیا ماشینه تو امضامم همین طوری بساز خیلی باهال میشه
ممنون
ok
با اجازه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده هادی جان.منو ببخش. گند زدم به اثرت.کد:http://www.farspic.com/files/7cynrdr5qsroyo0ezvhz.jpg
ای ول بابا دمت گرم دوست من خیلی خیلی خوبم در آوردینقل قول:
عالیه
اصلا فکر نمیکردم به این خوبی درش بیاری
حالا خودت اینا رو مصل نقاشی میسازی یا پلاگینی چیزی داره؟
یکمی کلا در باره این روش توضیح میدی
خیلی خوشم اومد :46:
شهاب خیلی خوب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... یه باره باربندش هم میذاشتی این آقا هادی دنبال باربندش می گرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خیلی خوب کار کردی .... هادی فکر کنم این کارت داره جهانی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم.قابل نداشت.نه،پلاگینی وجود نداره.اول عکس رو تو فلش باز میکنم.بعدش با ابزار line و با ضخامت بالا طرح کلی رو از روی شکل اصلی می کشم.بعد ضخامتش رو کم میکنم و خط ها رو منظم تر میکنم.بعدش هم رنگ آمیزی.بعدش هم میشه مثل نقاشی.نقل قول:
باشه در اولین فرصت می ذارم.نقل قول:
شهاب خیلی خوب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... یه باره باربندش هم میذاشتی این آقا هادی دنبال باربندش می گرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خیلی خوب کار کردی .... هادی فکر کنم این کارت داره جهانی میشه
شهاب جان کارات عالیه مخصوصا نقاشیت با فلش.
ای ول بابا کارت خیلی درستهنقل قول:
میگم من دارم یه چیزایی بهش اضافه میکنم کامل شد عکسشو برات میزارم تا کاملش کنی ( اگه زحمت نمیشه )
خیلی خوشم اومد
اگه بخوای من زیاد ماشین ساختم دوست داشتی اونا رو هم استاد کن:31:
باشه.مشکلی نداری.فعلا که افتادیم خونه باباهه بیکاریم.لطفا رزولوشن بالا بذار.:27:نقل قول: