باطری رو در بیار و ریست کن سیستم رو بالا که اومد خاموش کن بذاری داخل باطریو و بعد هم روشن کن ...
Printable View
باطری رو در بیار و ریست کن سیستم رو بالا که اومد خاموش کن بذاری داخل باطریو و بعد هم روشن کن ...
دوست عزیز فیش مانیتور رو در بیار ببین نو سیگنال میده که حتما میده این برای تست مانیتور
رم هم که بزار رو 1 کامپیوتر دیگه تست کن و همنطور کارت گرافیک اگه این دوتام سالم بود برو سراغ cpu برای تست این فن رو شو در بیار 5-6 ثانیه رو شن بزار کامپیوتر بعد سریع خاموش کن یعد بلافاصله cpu رو در بیار ببین داغ شده یا نه اگه داغ شده بود که cpu هم سالمه حالا میمونه مادریورد اگه موارد قبلی سالم بود احتمال 99 درصد مادریورده مال من هم مثل حالت شما بود که ایراد از مادر برد بود من هم همین طوری که گفتم ایراد رو پیدا کردم که
راستی 1 نکته رو توجه کن حتما اگه مشکل از مادر بورد بود ببر نما یندگی اصلی تعمیز کنه مال من گیگابایت بود هر جا بردم تو پاساژ رضا ایران و علایدین همه گفتن قابل تعمیر نیست باید بندازی بیرون بعد بردم آواژنگ با اینکه گارانتی هم نداشت 3 سوته درست کردن
راستی پاور هم تست کنی ضزز نداره ولی احتمالا از مادریورد هست
توضيحاتي كه من توي صفحه قبلي دادم يا دوستمون mpeg داد رو گوش كن غير ممكنه علت رو نفهمي. همين
بترتیب اینهارو چک کن: سعی کن فقط cpu رم گرافیک روی مادربرد باشه و بقیه وسایل اضافه رو از مادربرد جدا کن.
1- پاور
2-رم
3-گرافیک
4-مادربرد
5-cpu که احتمالش خیلی کمه
با تشکر از جواب دوستان
فکر می کنم مشکل از مادر بورد باشه ولی میخواستم طریقه تعمیرش رو بدونم اگه کسی بدونه ممنون می شم بزاره
بهترین راه اینه که ببریش شرکتی که اونو گارانتی کرده