خب بشه!!!! مگه قبلا بازیهای Ps1 رو چند تا Cd نمیومد؟اینم مثل اون. حالا ایشالا همین Br رو هم هک کنن تا یه دنیایی راحت بشه!!!!
پاورقی: من نمیدونم اونموقعها چجوری میشد که اینجوری میشد هان! ولی خب یه فکری براش میکنن دیگه. شما غصه نخورین.
Printable View
خب بشه!!!! مگه قبلا بازیهای Ps1 رو چند تا Cd نمیومد؟اینم مثل اون. حالا ایشالا همین Br رو هم هک کنن تا یه دنیایی راحت بشه!!!!
پاورقی: من نمیدونم اونموقعها چجوری میشد که اینجوری میشد هان! ولی خب یه فکری براش میکنن دیگه. شما غصه نخورین.
:31::31: اگر قرار بود xbox بلو ری بزاره تو دستگاه پس باید hd player رو ور میداشت .قابل توجه دوستان خوش فکر که xbox اصلا hd نداشت که بخواد عوضش کنه و مثل سونی این ریسکو نکرد .xbox یه دستگاه خارج از خودش برای اچ دی داشت که الان با شکستش مثل اب خوردن یکی دیگه میده که بلو ری بخونه .استاندارد xbox دی وی دی دو لایست .نه hd و نه blue ray . شما ps3 ها هم برید با بازیهای جذاب و ارزونتون حال کنید.:27:
یعنی حالا قیمت بازی های xbox 360 هم بالا می ره؟؟؟؟
فعلا حداقل تا یه 1 سالی خبری نیست. احتمالا تو E3 یه خبرهایی بشه و میره تا کریسمس ساله دیگه.
مايكروسافت تاييدكرد كه ديگر براى كنسول بازى ويديوى ايكسباكس 360 خود درايو HDDVD نمىسازد.
اعلام اين خبر به دنبال رها كردن حمايت از فرمت ديسك DVD نسل جديد HD DVD از سوى توشيبا و استوديوهاى فيلمسازى بزرگ هاليوود و فروشگاههاى آمريكايى صورت گرفت.
مایکروسافت نیز اعلام كرد كه در نتيجه تصميم اخير توشيبا، استوديوهاى هاليوود و فروشگاههاى آمريكايى قصد دارد از حمايت HD DVD كنارهگيرى كند و ديگر درايوهاى پخش اين ديسك براى ايكس باكس 360 را نخواهد ساخت اما همچنان به فراهم كردن محصولات استاندارد و پشتيبانى از تمامى HD DVD پليرهاى ايكس باكس 360 ادامه خواهد داد.
بر اساس اين گزارش توشيبا هفتهى گذشته به شكست خود در جنگ فرمتهاى DVDنسل جديد در برابر سونى كه حامى ديسك Blu-ray است اعلام كرد فروش دستگاههاى پخش HD DVD را تا پايان ماه مارس متوقف خواهد كرد و به اين ترتيب راه براى فرمت Blu-ray به منظور تبديل شدن به استاندارد صنعتى همواره مىشود.
سونى درايو پخش Blu-ray را در كنسول بازى پلى استيشن 3 خود كه رقيب ايكس باكس 360 به شمار مىرود قرار داده است اما مايكروسافت مشخص نكرده چه زمانى به فرمت Blu-ray روى مىآورد.
منبع:pcnews
از قدیم گفتن نو که بیاد به بازار کهنه می شه دل آزار...از قبل هم معلوم بود hd-dvd شکست می خوره چون بازی های نسل قبل هم به سختی توی یه دی وی دی جا میشدن چه برسه به بازی های نسل جدید.وقتی هم که ماکروسافت ایکس باکس جدیدش رو با بلوری عرضه بکنه دوحالت پیش میادنقل قول:
1-اونهایی که کنسول با درایو قدیمی رو دارن احتمالا باید خدا خدا کنن که مایکروسافت دلش به حالشون بسوزه و یه نسخه برای اونا بسازه--که من با شناختی که از ماکروسافت دارم برای فروش بیشتر ایکس باکس بلوری هم که شده این کار رو انجام نمی ده ی حداقل برای بیشتر بازی ها ی معروف
-2اونهایی که کنسول نسل جدید ندارن از الآن دهنشون برای ایکس باکس بلوری آب افتاده بدونن که شتر در خواب بیند پنبه دانه..چون که اصلا لیسانس بلوری در اختیار سونی هستش تا مایکروسافت بیاد و به پای سونی بیفته که لیسانسش بخره بعد از اون تا بیاد با آزمون و خطا تجربه سونی رو کسب کنه که یه سیستم با بلوری بدون مشکل بسازه مطمئن باشید که اون موقع نسل جدیدتر کنسول ها میاد
ps3 دارها حال کنید که دنیا دست شماست:27::31:
طي خارج شدن شركتهاي بزرگي همچون برادران وارنر حجم عظيمي از طرفداران HD DVD به سمت blu-ray معطوف شدند. شايد ديگر بزرگترين شركت همراهي كننده اين فرمت از DVDهاي نسل جديد Microsoft باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايعاتي به ميان آمده كه Microsoft نيز از همراهي HD DVD خسته شده و در حال ترك آن و همچنين در مقابل استفاده از فرمت Blu-Ray براي XBOX360 نسل آتي است.
خبرهايي شنيده شده كه يك تيم اين فرمت را براي كنسولهاي آزمايشي تست ميكنند
پس از گسترش اين شايعه مدير سرگرمي شركت سوني(Michael Ephraim) بيان كرده: ما از مايكروسافت و اين عملش استقبال ميكنيم. به وضوح ديده شده كه يكي از فاكتورهاي خريد PS3 براي كاربران قرار داشتن ديسكخوان Blu-Ray در اين كنسول است. در حقيقت ما باور داريم كه فرمت پيروز همين Blu-Ray ميباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين يك خبر و به قول منبع يك شايعه بود كه چند روزيست در دنياي اينترنت منتشر شده اما نظر بنده چيز ديگريست. نه اينكه مايكروسافت به Blu-Ray نميپيوندد و HD DVD فرمت شكست خورده را ترجيح ميدهد؛ نه. به نظر من پشت حمايت مايكروسافت يك سياست براي رواج يك سري چيزهاي ديگر و همچنين افت يا لااقل ثابت ماندن كيفيتهاي اين چنين ديسكهايي است. درباره اين سياست حتماً بيشتر ميگويم.
هر عقل سليمي اين را درك ميكرد كه از همان ابتدا كدام فرمت پيروز است. اين كه مايكروسافت از HD DVD حمايت كند براي استفاده نكردن از محصول رقيبش يعني سوني، نبوده. (كه اگر اينگونه تفسيرش كنيم به ياد لجبازيهاي كودكانه ميافتيم!) پس حتماً مسئلهاي ديگر در ميان بوده.
درباره اين جنگ باز هم مينويسم. شايد به خاطر وجود مايكروسافت عزيز به عنوان يك حمايتكننده بزرگ.
به دليل امتحانات پيش رو و تركيدن سيستم عزيز (!) به روز رساني وبلاگ با تاخير رو به رو شده. از اين بابت عذر خواهي ميكنم.
منبع:gerashi.wordpress
من موندم اين حرفها چيه كه شما ميزنيد؟
100 سال بازيهاي X360 روي بلوري نميان! مگه وقتي $M از HD-DVD حمايت ميكرد بازيها روي HD-DVD ميومد؟ نه...روي DVD9 ميومدن...
حالا اگرم قرار باشه X360 براش BR Drive بياد مثل HD-DVD Drive فقط براي ديدن فيلم خواهد بود... (گرچه هنوز $M اينو هم تآييد نكرده...حالا بعضي از دوستان بحث بلوري دولايه رو كشيدن وسط!)
استاد اصلآ از HD-DVD به منظور استفاده در جهت بازيهاي X360 و حتي ديگر كنسولها هيچ گاه استفاده نشده... شكست HD-DVD ربطي به بازيهاي X360 نداره. به اين ربط داره كه WB اعلام كرد تنها به حمايت از فرمت BD خواهد پرداخت و در نتيجه HD-DVD در زمينه ارائه فيلم با كمبود شديد حمايت كننده مواجه شد و عملآ مرد! پارامونت و يونيورسال هم نميتونستن به تنهايي اين كمبود را جبران كنن و حتي اين 2 شركت بزرگ هم كم كم رو به BD دارن ميارن.نقل قول:
از قدیم گفتن نو که بیاد به بازار کهنه می شه دل آزار...از قبل هم معلوم بود hd-dvd شکست می خوره چون بازی های نسل قبل هم به سختی توی یه دی وی دی جا میشدن چه برسه به بازی های نسل جدید.وقتی هم که ماکروسافت ایکس باکس جدیدش رو با بلوری عرضه بکنه دوحالت پیش میاد
عجب... بسيار فيض برديم....:lol:نقل قول:
1-اونهایی که کنسول با درایو قدیمی رو دارن احتمالا باید خدا خدا کنن که مایکروسافت دلش به حالشون بسوزه و یه نسخه برای اونا بسازه--که من با شناختی که از ماکروسافت دارم برای فروش بیشتر ایکس باکس بلوری هم که شده این کار رو انجام نمی ده ی حداقل برای بیشتر بازی ها ی معروف
-2اونهایی که کنسول نسل جدید ندارن از الآن دهنشون برای ایکس باکس بلوری آب افتاده بدونن که شتر در خواب بیند پنبه دانه..چون که اصلا لیسانس بلوری در اختیار سونی هستش تا مایکروسافت بیاد و به پای سونی بیفته که لیسانسش بخره بعد از اون تا بیاد با آزمون و خطا تجربه سونی رو کسب کنه که یه سیستم با بلوری بدون مشکل بسازه مطمئن باشید که اون موقع نسل جدیدتر کنسول ها میاد
--------------------------
پ ن: راستي من يادم مياد يه زماني با چندي از دوستان 360فن در اين فروم در خصوص اينكه بازيهاي 360 برروي HD-DVD ميان يا نه بحث داشتيم...حال با گذر زمان ميبينيم كه حرف من درست بوده و خبري از اومدن بازيهاي 360 برروي HD-DVD نيست...
دوست من شما زياد خودشو ناراحت نکن!!
زمان همه چيرو روشن ميکنه. بالاخره ملت بايد سرشون به يک چيزی گرم باشه يا نه؟!
منم منظورم این نبود که بازی های ایکس باکس روی hd-dvd ذخیره شده گفتم که توی دی وی دی ذخیره شده.(میتونید خودتان ببینید)..ولی به هرحال اگر هم فیلم ها با کیفیت hd-dvd عرضه شوند مطمئنا بزودی بهترین دیسک نوری برای اینکار بلوری خواهد بود و دی وی دی کلا چپندر قیچی میشه!...این برای کنسولی که ادعای نسل جدید بودن داره یعنی ایکس باکس 360 یعنی شکست مفتضحانه!:31:نقل قول:
موضوع بحث ما هم سر شکست مطلق ایکس باکسه و دیسک های dvd نه فرمت مووی hd-dvd