-
اینم چند تا عکس از محیط های مختلف بازی :
منبع : GameSpot
-
نه بابا فكر كنم بازي خوبي باشه
در مواقع بيكاري بدرد مي خوره
-
emruz downloadesh kardam yekamesho raftam , graphicesh khobe vali yekam gameplayesh maskharast. hala vaisin yekam bishtar bazi konam beheton migam chejorie :D
-
من این بازی رو تا مرحله هتل انجام دادم اما توی مرحله هتل گیر کردم لطفا اگر سیوی از مرحله بعد از هتل دارید اپلود کنید تا اونو دانلود کنیم
-
راهنمایی Death to Spies
با سلام
من این بازی را نصب کردم به نظر جالب میاد فقط من در مرحله اول گیر کردم میشه بگین باید چه کار کنم اون قسمت که میگه یونیفورم را بپوش و بعد ماشین را بدزد من هر کاری می کنم سرباز ها من را شناسایی و به من شلیک می کنند لظفا من راهنمایی کنید و در ضمن بعضی جا ها دیدم که نسخه فارسی این بازی را دادن بیرون میشه patch یا چیز دیگری به بازی اضافه بکنیم تا نسخه انگلیسیش به فارسی تغییر کنه یا نه ؟! :13:
-
با سلام من حدود یه ساله این بازی رو دارم و با هزار راهنمایی مرحله اول رو رفتم ولی دمرحله دو گیر کردم که همش برفیه
-
اين بازي بازي مزخرفيه واقعا و سازندگان بازي براي بهتر شدنش تعداد دشمنها رو انقدر زياد كردن كه بد تر حال آدم رو بهم ميزنه شما در اين بازي كارتون اينه كه هر قدمي كه ور ميداريد چند نفر از جهات مختلف به شما حمله ميكنند و شما بايد اونا رو بكشيد البته بازي براي اين كار تاكتيكهاي مختلف مخفي كاري و كشتن بي سرو صدا گذاشته اما از تعفن و گندي اين بازي كم نميكنه اصلا اساس اين بازي بر اساس فريب و مخفي كاريه و اين براي بازي كننده هايي كه اينكار رو خوب انجام بدن كليد موفقيته من خودم اين بازي رو تا مرحله هتل بيشتر نتونستم برم توي هتل گير كردم راستي كسي تونسته مرحله هتل رو به روش طبيعي رد كنه البته من مراحل بعديش رو با استفاده سيو از اينترنت رد كردم اما خودتون ميدونيد اين كارا يعني گول زدن خودتون بهترين كار حذف بازي مزخرف از روي سيستمه همين
-
من این بازی رو همون سالی که اومد گرفتم و دوبار تا آخر رفتمش: :18: باور کنید :18: :18:
از نظر من تعداد مراحل این بازی خیلی کم است، که عبارتند از: :18: :18: :18: :18: :18:
1. Training
2. Cannibal
3. Winter Cold
4. Stronghold
5. Hotel
6. PayCheck
7. Project Y
8. Die Spies
9. Snipers
10. Removal
11. Embassy
-
در کل این بازی از نظر من خیلی خیلی قشنگ و جذاب است...