منم طرفدار HTC نیستم ولی بهتره آدم از روی تعصب به مسائل نگاه نکنه. یکی به من بگه این وسط HTC تو این پروژه چیکاره ست ؟ کاملا طبیعیه که سونی اریکسون برای ساخت پاکت پی سی از غول پاکت پی سی یعنی HTC کمک بخواد. شما اصلا دیدتون به کل مسئله اشتباهه. مثلا فکر میکنید سونی اریکسون یک کارخونه ای که توش X1 درست میکنه. خط تولید X1 با گوشی های دیگه سونی اریکسون کلی فرق میکنه . سونی اریکسون X1 رو با احتیاط بیرون داده تا ببینه عکس العمل بازار چیه. هزینه کرده روش. چون هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست ممکنه این پروژه شکست بخوره و سونی اریکسون ضرر کنه و یا ممکنه فروش خوبی بکنه. واسه همین سونی اریکسون دیگه نیومد برای یک گوشی پاکت پی سی خط تولید جداگانه بزنه و هزینه ریسکش رو بالا ببره. اومد با HTC قرارداد بست و از خط های تولید این شرکت استفاده کرد. طراحی گوشی با سونی اریکسون بوده. تولیدش تو HTC انجام میگیره و سیستم عامل و نرم افزارش رو هم Windows Mobile به عهده داره. اگر این پروژه جواب بده اون وقت ممکنه سونی اریکسون با بررسی جوانب خط تولید پاکت پی سی رو راه اندازی کنه. در غیر اینصورت که هیچ.
شما به حرف یک نفر استناد میکنید که جلو خبرنگار ها داره میگه این محصول سونی اریکسونه. بابا بایدم بگه کل هزینه پروژه رو سونی اریکسون داره میده. اگر میگفت ساخت htc میخورد تو سر جنس. بی خیال بابا من محض اطلاع گفتم وگرنه چه توفیری به حال ما داره. هر کی میخواد بیاد بخونه خودش میفهمه جریان رو....