اگه قیمت برات فرقی نمی کنه برو nokia n95 بخر که گل سرسبد گوشیهاست و من هفته پیش خریدم.اگه دوربین برات مهمتره برو nokia n82 بخر.نقل قول:
Printable View
اگه قیمت برات فرقی نمی کنه برو nokia n95 بخر که گل سرسبد گوشیهاست و من هفته پیش خریدم.اگه دوربین برات مهمتره برو nokia n82 بخر.نقل قول:
همش شد تبلیغ nokia تو تاپیک سونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم این یکی از عوامل نوکیایی هاست.اومده اینجا تاپیک زده که فن بوی های سونی رو منحرف منه و مخشون رو بزنه که برن طرف نوکیا:27:
از نظر شما فرقی نمیکنه!وگرنه صداشون با هم فرق داره و این واسه خیلی ها مهمه:46:نقل قول:
بابا سامان تو چقدر همیشه مسائل رو جاسوسی میبینی:31:نه این دوستمون داره سعی میکنه بهترین انتخاب رو بگه نه بهترین انتخاب از سونی اریکسون رو...کار بدی نیست..اما جاش ایجا نیست..اگه میخواست اینجوری مشاوره بده باید توی کلوپ گوشی ها تاپیک میزد و نه اینجانقل قول:
اینجا بحث اختصاصی درباره ی سونی اریکسونه:46: و انتخابهاش
دوستمون تو عنوان که اینو گفتن : بهترین انتخاب.مشاوره برای خرید گوشی سونی اریکسون
نه بخدا اینجوری نیست.منو ببخشید.من قصد کمک دارم.از این به بعد فقط درباره سونی اریکسون حرف می زنم.نقل قول:
دیگه هیچ اسمی از گوشیهای نوکیا نمیارم.نقل قول:
آقا 200 تومان چی بخرم ؟ سیستمش هم فرقی نداره چی باشه
تاثیرات سفر بارسلونه.از وقتی رفتیم اونجا اینجوری شدم:27:نقل قول:
نه داداش گلم.شوخی بود.به دل نگیر:40:نقل قول:
ولی خب.خودت اینجا زدی مشاوره برای خرید گوشی های سونی اریکسون.
وقتی کسی میاد یه سوال میپرسه و ازت نظر میخواد حتما میخواد سونی بخره.پی بهتر گوشی پیشنهادیت سونی باشه:10:
نقل قول:
قیمت دقیق W580 رو نمیدونم.ولی فکر کنم همون 200 اینا باشه.حالا شاید یه کم بیشتر.گوشی واقعا خوشگل و باکلاسیه.مخصوصا رنگ سفیدش:10:
w810 یا w800 هم هست.ولی قدیمیه
ولی این یه چیز دیگست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]