من منظورم اینه که من یه بانک دارم به اسم archive و تو این بانک یه جدولی به نام persian وجود داره که میخوام محتویات جدول persian اگر بیشتر از 210 تا بشه صفحه بندی انجام بشه
:31: خوب گفتم؟
Printable View
من منظورم اینه که من یه بانک دارم به اسم archive و تو این بانک یه جدولی به نام persian وجود داره که میخوام محتویات جدول persian اگر بیشتر از 210 تا بشه صفحه بندی انجام بشه
:31: خوب گفتم؟
1- چه اروری
2- عجب سوتی دادم. یادم باشه دیگه وقتی خوابم میاد نیام انجمن.
نقل قول:
Preview -> Previous
برای این چیزی گفتی باید این 3 خط رو:
[PHP]$count = mysql_num_rows($result);
if ($page >= intval($count/10)+1) exit("This page is not there");
$query = 'SELECT * FROM table_name WHERE topic_id = the_id LIMIT '.($page-1).','.($page-1)+10; [/PHP]
با این عوض کنی:
[PHP]$count = mysql_num_rows($result);
if ($page >= intval($count/10)+1) exit("This page is not there");
if ($count >= 210){
$query = 'SELECT * FROM table_name WHERE topic_id = the_id LIMIT '.($page-1).','.($page-1)+10;
}else{
$query = 'SELECT * FROM table_name WHERE topic_id = the_id';
}[/PHP]
و با یه همچین شرطی بیاید و اون دکمه ها رو نمایش ندی
سلام.
این ارور رو میده :
نقل قول:
Connected successfullyQuery failed: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '10' at line 1
آقا اگر میتونی یکاری کن که راحت بشی از دستم :d
این کد رو خودتون بگیرید کامل کنید یعنی تصحیح کنید و خودتون براش یه بانک بسازید ( سرور مجازی ) بعد به همراه بانکش بدید به من
تشکر//
ارور رد شد
ولی حالا تعداد شده 21 پست ولی یک صفحه هم ساخته نشده
یه کم ناجور شد
می تونی یه کاری بکنی؟ :
تو هر خط هر متغیری که مقداردهی میشه رو print کن و با اسم خط اینجا بذار. 12 ساعت بعد که بیام ایشالاه درستش می کنم (البته 12ساعت + چند ساعت که خوابم - این کلاس ها امانم رو بریده)
رفیق، من توی اون اسکریپتی که نوشته بودم خیلی سوتی داده بودم
خواستی این رو نگاه کن و تغییرش بده، شاید کمکت کنه:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2144164&postcount=20
یعنی کسی نیست جوب مارو اینجا بده؟!!!!!!!!1