خیلی ممنون از راهنمای تون فکر کنم بیخیالagp بشم بهتره :41:
Printable View
خیلی ممنون از راهنمای تون فکر کنم بیخیالagp بشم بهتره :41:
مین پیشنهادیتون چیه با AMD ؟بعضیا میگن ASUS گرونتره ولی از نظر کیفیت باGigaخیلی فرق نداره :20:
ایسوز و گیگا از تولید کنندگان قدیمی هستند و به هر دوی آنها اطمینان کنید.(البته باید انتظرات خود را از مادربردی که میخواهید بگید رو بزارید.)نقل قول:
مین پیشنهادیتون چیه با AMD ؟بعضیا میگن ASUS گرونتره ولی از نظر کیفیت باGigaخیلی فرق نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای Gameمیخواستم اگه Chipset nforceهم داشته با شه که خیلی توپه فقط نمی دونم این سری جدید از PCI E 2 ساپورت میکنند یا نه
abit چطوره از نظر سابقه به اینها می رسه یا نه؟
منم دارم بیخیال AGP میشم !!!نقل قول:
خیلی ممنون از راهنمای تون فکر کنم بیخیالagp بشم بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم این فکر خوبی باشهنقل قول:
با این پول هم میتونی یک مین برد پی سی آی بگیری هم همین کارت رو با اسلاید Pci بگیری.
میشه یه مین خوب با یه گرافیک PCI معرفی کنید !
CPU من AMD Sempron(tm) 2600 هستش !
اون جوری که من فهمیدم با ارتقای مین باید cpuهم ارتقا پیدا کنه حداقل برای مین من که مال سه سال پیشه این جوریه
با سلام خدمت دوستان!نقل قول:
فکر میکنم این فکر خوبی باشه
میشه یه مین خوب با یه گرافیک PCI معرفی کنید !
CPU من AMD Sempron(tm) 2600 هستش !
لطفا برای راهنمایی در مورد خرید به انجمن اطلاع رسانی قیمت و مشورت خرید فروش بروید و اونجا مطرح کنید.
اینجا نمیشه تاپیک قفل میشه....
ببینید بحث سی پی یو جداست مین های امروزی از همه سی پی یو ها حمایت میکنند.نقل قول:
اون جوری که من فهمیدم با ارتقای مین باید cpuهم ارتقا پیدا کنه حداقل برای مین من که مال سه سال پیشه این جوریه
براي اينكه كامپيوترت PCI-E و ساپورت كنه بايد مين رو عوض كني كه در نتيجش بايد CPU ، Ram ، كارت گرافيك و احتمالاً پاورت رو عوض كني و اگه بخواي واسه اين سيستمت كارت agp بگيري با توجه به cpu اي كه الان داري 6200 و 7600 تو عملكرد چندان فرقي با هم ندارند.