گوشی ایفونت درست شد یا نه؟
پروردگار کاری از دستش اومد ؟؟؟
Printable View
گوشی ایفونت درست شد یا نه؟
پروردگار کاری از دستش اومد ؟؟؟
نقل قول:
حالا با برنامه هم میشه کنار اومد.آیفون اگه یه بلوتوس درست حسابی با یه دوربین 2MP که فیلم بردای هم میکرد داشت دیگه واقعا حرف نداشت!!!:8:
نسل بعدی ایفون مطمئنا گوشی عالی خواهد بودنقل قول:
البته اگه یه کم رو بلندی صدای اسپیکرش کار کنن !!:31:
ok فقط اگه کار کرد باید دوباره کرکش کرد ؟ خودم می تونم ؟ اگه نمی تونم و باید 30 بدم کرکش کنن همون بدم به یارو بهترهنقل قول:
نه بابا ........ الکی گفتم پشیمونم :31: ....... فقط تنها مشکلم ( غیر از بالایی ) اینه که وای فای ندارم نمی تونم روش برنامه بریزم ibrick هم که انگار رو 1.1.1 کار نمی کنهنقل قول:
کسی راهی دیگه ای سراغ داره ؟؟؟
نه بابا نبردم پیشش ........ مگه دیوونم بجای 20 تومن که بدم به یارو 30 تومن lan e wifi می خرم خودم یه کاریش می کنمنقل قول:
عزیزم ورژن گوشیت الان چنده ؟؟؟
بعد گوشیت Otb ورژنش چند بود ؟؟؟
شما خیلی راحت می تونی با ورژن 1.1.1 و با استفاده از ibrick نرم افزار نصب کنی . اینو مطمئن باش که ibrick با 1.1.1 کار میکنه .نقل قول:
ورژنش همون 1.1.1 دیگه ........... otb چیه دیگه ؟نقل قول:
بابا به خدا کار نمی کنه ......دانلودش کردم رو آیکونش که می زنم یه عکس آیفون میاره که توش عکس یه آجره .........بعدم همین جوری می مونه ......... شایدم من بلد نیستم باهاش کار کنم ........ می شه خواهش کنم یه لینک آموزش براش بهم معرفی کنیننقل قول:
بابا کار باهاش راحته!
آیفونت رو وصل کن به کامپیوتر.. بعد ibrickr رو اجرا کن... آیفونت رو میشناسه و سمت چپ همون صفحه که میگی آیفون و آجر و اینا هست توش چندتا لینک میاره... Application و ringtone و ...
هر کدوم رو خواستی برو توش...
برای نصب برنامه از طریق ibrickr احتیاج به فایل با فرمت PXL نرم افزارها داری...
من یه سری شونو دارم.. هر نرم افزاری خواستی، بگو اگه داشتم فایلش رو میدم بهت...
من همین کارارو کردم ........ اصلا اون لینکهایی که می گی نمیاد ............مطمئنی که با ورژن 1.1.1 هم کار می کنه من چند جا قبلا خونده بودم که انگار باید اول به 1.0.2 تبدیلش کنی بعد با irick باهاش کار کنینقل قول: