بلی ... امرتات حدود 100 هزار تومان به بالا ( برای یوزرها) و ایران رهجو حدود 300 هزار تومن گارانتی شونه !!!
Printable View
بلی ... امرتات حدود 100 هزار تومان به بالا ( برای یوزرها) و ایران رهجو حدود 300 هزار تومن گارانتی شونه !!!
خیلی خیلی سپاسگذارم از اینکه کمکم کردین موفق باشید.
سلام دوست عزیز
من بلاخره گرفتم fz290n6
تو قسمت پروپرتیر سی پی یو رو زده t7700 2 core 2.4 وقتی تو device maneger میرم زده 2 تا سی پی یو 1.8 ghz می خواستم بدونم جریان چیه
در مورد باتری هم وقتی برای بار اول باتریشو زدم 45% داشت و زده بود 45 دقیقه کار میکنه اما 20 دقیقه تموم شد ؟
یه سوال دیگه می خواستم بدونم اگه من بیشتر با اداپتور کار کنم ایرادی که نداره اخه نیازی به باتری خیلی ندارم ، راستی وقتی با اداپتور کارمی کنم نیازی هست باتری رو بکنم یا نه ؟
چون سي.پي.يو دو هستهاي هست دوتا نشون ميده (پنتيوم فور هم دوتا سي.پي.يو نشون ميداد اما اون دو هسته اي مجازي بود :تكنولوژي HT (Hyper Threading) )......سرعت سي.پي.يو رو زده 1.8 هم شايد مال خاصيت energy saving اون باشه.... مثل cool n quite اي.ام.دينقل قول:
ممنون عزیز
یه مشکل دیگه هم داشتم به نظرم میاد درایور کارت گرافیکش نصب نیست nvidia geforce 8400M GT GPU
1024 توتال مموری . ایکون ها رو تار نشون میده و عکس ها رو هم اگه دقت کنی کمی شطرنجی رفتم تو Display proprties , روی color quality که نگاه کردم 32bit هست در صورتی که توی سایت nvidia نگاه کردم زده بود 128bit ? من اشتباه میکنم یا درست میگم ؟؟؟؟؟؟
اون color depth که توی ویندوز 32 بیت هست فرق داره با 128 bit که ماکزیمم پردازش گرافیکی رنگ ها هست که تو بازی ها انجام میده
گرافیکش هم نصبه ... ویندوز داره دیگه ... اونم بیزینس
سلام
باید منو ببخشید اما نظر من فرق داره.
درمورد قیافه شاید حق با جناب رجیستر باشه اما من فکر میکنم کاربری سونی مدل fz290 خیلی ضعیفه.
ولی در مقابل 1500 دل، خیلی بهتر از fz هست.هر دو هم سیپیو و هم رم مشابه دارند.
کیفیت lcd هم مشابه هست تقریبا
اما در کل ویستا رو باید با رم حد اقل 2 گیگ اجرا کنید توی همه ی لپ تاپها.بازم دل نسبت به پولش بهتر از سونی هست.
البته چون تاپیک مخصوص سونی بود گفتم بقیه گمراه نشن که فکر میکنن سونی حرف نداره!!!
نه بابا کارخونه سونی که ماله بابا من نیست ، بلاخره هر شرکتی یه عیبی داره ، دل هم واسه خودش کسیه، اقای ریجستر از شما هم ممنون ، فقط یه چیزی این صدای تق تق هارد ادمو اذیت میکنه نمیشه کاری کرد این خفه بشه(به حرفم نخندین ها ) اخه وقتی کاری انجام نمیدی این هارد چرا باید صدا بده اعصاب ادمو با این تق تق بریزه بهم منم ادم عصاب ضعیف عصاب خرابیم حساسسسسسسسسسس !!؟؟؟؟
صداي تق تق اون چطوريه؟؟نقل قول:
هارد كامپيوتر من هم بعضي وقتا صدا ميداد برنامه HDD Life روش نصب كردم درست شد........
ببین از وقتی میاد بالا تق تق میکنه در صورتی کاری هم انجام نمیدم بهش هی تق تق میکنه چراغ هاردشم روشن خاموش میشه عصاب ادمو میریزه بهم؟ الان چکار کنم ؟