ببخشید کلید های 5 و 8 چرا اینجورین یعنی دورشون چی هست؟
Printable View
ببخشید کلید های 5 و 8 چرا اینجورین یعنی دورشون چی هست؟
منم خواستم همین سوالو بپرسم(کلید)
ولی این g400 خیلی باهاله
میبینیم که سامسونگ هم مثل Se ترکونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این G810 با F480 واقعا محشرند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا فقط نوکیاست که به جای اینکه بترکونه ر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فعلا که با همین ر...دنش se رو توش دیده !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش با همه ر...دن ها N96 & N78 بیرون میومد !!! نه X1 که HTC زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز X1 رو که HTC نزده فقط پایه نرم افزاری Wibdows mobile رو زده همین تازه نه اینتر فیس گوشی مثل گوشی های Htc هست نه قیافه ی گوشی!نقل قول:
احمقانه ترین چیزی که تا حالا دیدم N96 هست چون هم وقتی گوشی رو به سمت پایین میدی دگمه های کنترل موسیقی میاد هم دور D pad گوشی این دگمه ها هست !!! :13:
به نظر من که سامسونگ تا الان گوی رقابت رو از همه ربوده بهترین طرحی که می تونستم ببینم توی گوشی تو Samsung U900 Soul دیدم واقعآ حرفه ایی کار کرد سامسونگ
من موافق نیسم سامسونگ همه طراح قدیمی شده جز چند مدل که اونم به خاطر تغییرات بوده
من که تو طراحی موتورلا و سونی اریکسون بعد سامسونگ
سامسونگ گوشیاش واقعا خوبن.جز یه مورد که بعضایش انگار همه شبیه d900 هستند
سلام دوست عزیز !نقل قول:
واقعا تعجب کردم از انتخابتون !
به احتمال زیاد یکی از گوشیهای سامسونگ ( به نظر من یا Samsung U900 Soul یا Samsung G400 تا به امروز ) یکی از موفقترین طراحیرارو داشته ! HTC با اون همه ادعای تاچ اسکرینی گوشیی با 2 صفحه تاچ اسکرین نزده !
سونی اریکسون طرح x1 شبیه اف700 سامسونگ هست و توی طراحی کار بزرگی انجام نداده ( نریزین سرم گفتم طراحی ! )
من منتظر i900 سامسونگ هستم !!!
نه که شما دوربین گوشیاتونو کارل زایس تولید نمیکنهنقل قول:
نه X1 که Htc زده
ال سی دیاتونو یکی دیگه نمیزنه
باتریاتونو ماتسوشیتا نمیزنه