حالا واقعا رایگانه؟اخه من زیاد اس ام اس میزنم برا همین یدونه سیم کارت ایرانسل اعتباری خریدم طرح قرمز رو هم انتخاب کردم اگه واقعا این که میگین درست باشه عالیه.فقط نمیشه فهمید که مجانی یا نه.من از کجا بفهمم؟
Printable View
حالا واقعا رایگانه؟اخه من زیاد اس ام اس میزنم برا همین یدونه سیم کارت ایرانسل اعتباری خریدم طرح قرمز رو هم انتخاب کردم اگه واقعا این که میگین درست باشه عالیه.فقط نمیشه فهمید که مجانی یا نه.من از کجا بفهمم؟
دوستان این که نمیشه.444 رو که میگیرم میگه شماره درشبکه نیست بعد 5 رو میزنم بعدشم 1 رو هیچ اتفاقی نمیفته.درضمن اون که نوشتین باید زبان رو عوض کنیم منظورتون زبان خود گوشیه؟اگه اونه که برا من انگلیسی هست.من هر کار کردم نشد.اگه میشه بیشتر توضیح بدین.ممنون
نشد عزیز.....
مطمئنی 3 تا چهاره؟ نمی شه!
شاید هم واسه بعضی از خطها جواب میده!شما سیمکارتت مال کدوم شهره؟!
منم امتحان کردم اصلا تماس برقرار نشد
بچه ها دقت کنید میشه من الان یه هفته میشه که دارم استفاده میکنم اگه قرار بود که از اعتبارم هم کم بشه من باید یه چیزی حدود 15 هزار تمون ضرر میکردم میتونی بعد از اینکه اس ام اس رو فرستادی به اعتبارت نگاه بندازی اونوقته کی میبینی هیچی از اعتبارت کم نشده اون شماره 444 هم بعضی وقتا تا شماره میگیری قطع میشه چند بار امتحان کنید تازه وقتی هم که شماره کانکت شد بعد از چند ثانیه جواب میده شما زود گوشی رو قطع نکنین
البته ترجیح میدم اون زبانی که داره صحبت میکنه رو به انگلیسی تغییر بدین چون من چند بار با زبان فارسی تست کردم نشد
والا خدا خیرت بده یکی پیدا شد حرف ما رو تایید کنه :10::11:نقل قول:
مال شما حتما اعتباریه؟! درسته؟
شاید همراه اول این خدمات رو فقط واسه اعتباری ها راه انداخته!
من تست كردم 100درصد جواب داد فقط انگليسي باشهنقل قول:
منم همین فکر رو میکنم دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه کسی جواب نمیده که
ولی من با سیمکارت دایم هر کاری کردم نشد
خوبه یکی که واقعا میدونه راهنمایی کنه
اخه اگه بشه واقعا محشره