سلام دستتون درد نكنه
آموزش خيلي خوب و دقيقي بود اما چرا اينقدر اين تاپيك غير فعاله ؟
Printable View
سلام دستتون درد نكنه
آموزش خيلي خوب و دقيقي بود اما چرا اينقدر اين تاپيك غير فعاله ؟
یه سوال داشت:
کل توابع API رو به زبان فارسی میشه پیدا کرد؟
فایل pdf فارسی نداره؟
من باید برای آخر ترم 50 تا از این توابع رو آموزش بده.
ممنون میشم کمکم کنید.:10:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببنيد لينك بالا به دردتون مي خوره؟
آقای nibble ممنون.
ولی این به 20 تا تابع هم نمیرسه.
ولی بازم ممنون.
کسی لینک دیگه ای سراغ نداره؟
دوست عزیز من یک فایل آموزشی دارم 200 تا ای.پی.آی رو به فارسی توضیح داده اما آموزش ... :41: شرمندمنقل قول:
اگر خواستی یک پست بده واست آپلودش کنم
آقای MrJamshidy ممنون میشم اون فایل رو برام بگذارین.
با تشکر
هنوز كسي نيست كه بخواد اين بحث رو ادامه بده
آقاي nk-hsn پس كجايي؟
و حالا شما
اینم لینک بگیر برو حال کن
بازم سلام
من نمی دونم این آقای mrjamshidi چه پدر کشتگی با آدمای آروم داره ، آخه عزیز من جواب تو داده بودم که ...
خوب بگذریم
قبلا هم گفتم من دوست دارم اینجا در مورد توبع نظر بدهید تا بتونیم حداکثر استفاده رو از اونها ببریم تامل منم برای گذاشتن مطالب جدید برای همین مهربونای من!
لطفا در مورد توابع چون کاربردی هست نظر بدید که کجا و چطور استفاده بشه بهتر ، دوست دارم نظراتتون بشنوم.
متشکرم
اما درس جدید )
قفل کردن موس و کیبورد ...
حتما شده که بخواهید برنامه ای بنویسید که بشه با تعریف کردن پاره ای تنظیمات امنیتی از کپی کردن غیر مجاز اون جلو گیری بشه ، به عنوان مثال یک شرط 10 روزه بگذارید و بعد یک قفل ترکیبی شامل شماره سریال سخت افزار سیستم مورد نظر و یک کد که فقط خودتون می دونید بعنوان کد رجیستری بسازید که بعد موعد مقرر اگر کد وارد شد سیستم ادامه کار می ده و اگر وارد نشد ...
مثلا موس و کیبورد در هر بار ورود غیر مجاز قفل بشه ، خیلی لذت داره وقتی طرف نمی تونه هیچ کاری تاکید می کنم هیچ کاری انجام بده ؛ من امتحان کردم فوق العاده بود ...
درس )
کد:Private Declare Function BlockInput Lib "user32" (ByVal fBlock As Long) As Long
متغیر :
FBlock : اگر مقدار این تابع True باشد ماوس و صفحه کلید قفل خواهند شد و اگر False باشد آزاد خواهد شد.
تذکر بسیار مهم !
قفل از اجرای این دستور برنامه تونو ذخیره کرده باشید چون بعدش مجبورید سیستمو ریست کنید که با کمال تاسف اطلاعات ذخیره نشده میره!
و یا
براش یک تایمر بزارید تا بعد از چند ثانیه مقدار FBlock از True به False برگرده
ممنون می شم اگه نظرهای کاربردی بدید با من در طرح مسائل شریک بشید
:11::10:
آقا hk_hsn ممنونم نسبت به طرح این موضوع داره کم کم جذاب میشه
من که از این کد در نرم افزار trojan ی که می خوام به زودی بنویسم استفاده میکنم به نظر میاد فقط بدرد این جور جاها میخوره یه کم!!!
شاید یه جایی مفید واقع بشه و بیشتر از این که به دیگران آسیب برسونه کمکشون باشه!!!!
چه کنم که فکرام پلیده