یه دنیا ممنونم.......فایلهارو پیدا کردم...
اما ویروس هنوز هست.
رپیدشر هم باز نمیشه.
یه دنیا ممنونم.......فایلهارو پیدا کردم...
اما ویروس هنوز هست.
رپیدشر هم باز نمیشه.
بهترین راه برای از بین بردن این ویروس اپدیت کردن انتی ویروس NOD32 هستش . و اسکن کردن سیستم در حالت safe mode
من خودم یه برنامه نوشتم که میشه خیلی راحت فولدر آپشن رو برگردوند و درستش کرد.
سلام با چی نوشتی ؟ حتما با ویژوال نوشتی . درسته ؟البته من با mmb این کار را کردم . البته نه فولدر اپشن بلکه قسمتهای دیگه سیستم عامل .
سلام عزیزان
من توی اونایی فایلهاشون مخفی شده بیان اینجا یه کد تو پست اول قرار دادم که مشکل show hidden رو هم حل میکنه
میتونین به اونجا مراجعه کنین و مشکلتون رو به راحتی حل کنین
موفق باشین عزیزان
من متوجه نشدم....
بلاخره فایل رپیدشر رو دانلود کنم یا Nod32 رو آپدیت کنم؟؟؟
سلام.دوست عزیز Nod32 رو آپدیت کن که دیگه ویروس نگیری و اون فایل رو دانلود کن چون هم ویروس رو از بین میبره هم تغییرات ایجاد شده رو مدیریت می کنه.نقل قول:
سلام دوستان
منم با اين مشکلات روبرو شدم، البته با پاک کردن CheckedValue و ساخت مجدد اون با مقدار 1 مشکل هيدنم حل شد ولي مشکل اينه که ميخوام اين ويروس کامل پاک بشه...
من چند بار تا حالا ويندوز عوض کردم، اوايلش درست بوده ولي مثله اينکه دوباره ويروسه جون ميگيره دوباره همون بلا رو سرم مياره...
در ضمن از خيلي وقت پيش هرچي بيشتر که ميگذره يه سري فايلا از تو سيستمم پاک ميشه... جالب اينه که فولدراش هست ولي فايلاي توش نيست... هيدنم نيست چون حجمه فولدرو ميزنه صفر... مينويسه فولدر خاليه...
چند وقت پيشا هم همهي عکساي تو سيستمم پاک شد که يه چيز حولو هوشه سه چهار تا سي دي ميشد..
تروخدا به دادم برسيد که حسابي گرفتار شدم...
سلام دوست عزیز . یه سری به اینجا بزن نحوه پاک کردنش گفته شده .نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=201570
دوستان اگه ممکنه اين فايلو يه جا ديگه آپلود کنن چون من هرکاري ميکنم راپيد ميگه داري يه دانلوده ديگه انجام ميدي بزار اون تموم شه!!!نقل قول:
پست ويرايش شد...
خيلي ممنون مشکل حل شد داره دانلود ميشه...