سلام من مدل s205f رو دارم دو گیگ هست خریدم 145 بسیار ازش راضیم ولی آلارم مالارم نداره اگه ورزشکاری یعنی واقعا میخوای ورزش کنی و نیاز داری برو بخر وگرنه با همین پول میتونی یه mp4 خوب بخری با امکاناتی که دلت میخواد
Printable View
سلام من مدل s205f رو دارم دو گیگ هست خریدم 145 بسیار ازش راضیم ولی آلارم مالارم نداره اگه ورزشکاری یعنی واقعا میخوای ورزش کنی و نیاز داری برو بخر وگرنه با همین پول میتونی یه mp4 خوب بخری با امکاناتی که دلت میخواد
mp3 player های مخصوص ورزش ، خیلی مدلهای زیادی نیستند ... هر مارکی نهایتا یکی داره ... بنابراین گزینه هات انقدر زیاد نیست که روشون مانور بدی ... امکانات بیشتر تا دلت بخواد ، اما دیگه مخصوص اسپورت نیست ...نقل قول:
مثلا به نظرم ipod nano میتونه واسه شما مناسب باشه ... از مهمترین ویژگی هاش اینه که کار کردن با یک دست باهاش راحته (نکته خیلی مهم در دستگاه های مناسب ورزش و کلا خوشدسته ... ضمن اینکه نازک و کم حجم هست و از لحاظ حمل و نقل مشکلی نداره ...
ممنون از دوستان ... منظور من از ورزشی این نبود که کالری و ... نشون بده میخوام مقاوم و ضد اب باشه ترجیحا ...
حجمش و کیفیتش هم خوب باشه ...
سری S200 سونی همشون ضد آب هستند هم خود دستگاه و هم هدفون هاش
ضدآب بودن که یه قابلیتی نیست که بتونی توی mp3 player ها پیدا کنی ... بهرحال اینطوری در نظر بگیر که اکثر مدلهای فلش واسه استفاده تو مناسب هستن ... چون اولا بخاطر فلش بودن ، مقاوم هستند و مثلا اگه بیفتن زمین (با فرض اینکه توی یه کاور یا کیف هستن) اتفاقی واسه شون نمیفته ، ضمن اینکه جمع و جور هستن و راحت هرجا که بخوای جا میشن ...نقل قول:
همونطور که گفتم ، شما باید مثلا حواست به این باشه که آیا می تونی یه دستی ازشون استفاده کنی
= در حین دویدن
اینجا می تونی توصیه های من درباره مدلهای ورزشی رو ببینی :
forum.persiantools.com/showpost.php?p=1298060&postcount=15
ممنون ...
یک مدل که دربرابر ضربه مقاوم باشه چی رو پیشهناد میکنید ؟ با قابلیت های پخش بالا ...
اگه اونقدر واسه ات مهمه ، مثلا می تونی بری zen v plus بگیری و با توجه به اینکه محدودیت بودجه نداری ، از این محافظ های ضربه واسه اش بگیری (یه جور روکش لاستیکی) ... یعنی کلا منظورم اینکه از نظر ضربه پذیری/ضد ضربه بودن ، اکثر مدلها در یه حد هستن و با توجه به اینکه شما بودجه خوبی داری ، میشه به شکل دیگه اون قضیه رو حل کرد ... ipod nano هم به همین ترتیب ...
ممنون از همه بعد از کمی تحقیق میذارم نظراتمو ...