معمولا آنتي ويروس كسپراسكي با پروتكتورها مشكل داره براي اطمينان بايد با كسپر هم اسكن شودنقل قول:
Printable View
معمولا آنتي ويروس كسپراسكي با پروتكتورها مشكل داره براي اطمينان بايد با كسپر هم اسكن شودنقل قول:
پکر GIE رو بررسي کردم:31:نقل قول:
خصوصيات:
1.در زبان برنامه نويسي ويژوال بيسيک 6.0 نوشته شده:18:(اين اولين پکري بود که من توي اين زبان ديدم)
2.هيچي رو از خودش نداره،در واقع فقط يک برنامه هست که فايل شما رو با مرفين پک مي کنه.(اگه گزينه Try all methos and filters رو هم بزنيد،با UPX هم فايل رو پک مي کنه)
3.از الگوريتم LZMA هم براي فشرده سازي مثل ساير پکرها استفاده مي کنه
4.نويسنده اش يک فرد مسلمانه
5.قابليت Fake Signature خوبي داره،يعني مثل ساير پکرها نمياد از يک Signature خاص در EP استفاده کنه
6.خود پکر رو ميشه در عرض 5 دقيقه آنپک کرد:31:
7.با LordPE و PeTools نمي شه به خوبي از فايل هاي پک شده با اين نرم افزار دامپ گرفت،چون از مرفين براي `ک کردن استفاده مي کنه.در نتيجه براي دامپ گرفتن بايد از ImportREC استفاده کرد
8.در کل هيچي نداره و به درد لاي جرز ديوار خونه مون هم نمي خوره:2:(چه از نظر محافظت از فايل و چه از نظر فشرده سازي)
لينک دانلود:
کد:http://www.box.net/shared/6hsyx3b0g8
حالا شما از کجا مطمعنی که با مرفین پک میکنه؟؟؟نقل قول:
2.هيچي رو از خودش نداره،در واقع فقط يک برنامه هست که فايل شما رو با مرفين پک مي کنه.(اگه گزينه Try all methos and filters رو هم بزنيد،با UPX هم فايل رو پک مي کنه)
توی بررسی شما آیا آنتی ویروسی بهش گیر نداد؟
نه اینکه بسیاری از پکر های دیگه اینطور نیستن!!! تازه گیریم هم که اینطور باشه از بسیاری پکر های رایگان بهتره. چون به قول خودتون هم Fake Signature خوبی داره و هم با LordPE و PeTools نمي شه به خوبي از فايل هاي پک شده با اين نرم افزار دامپ گرفت... حالا کدوم یک از پکر های رایگان دیگه مثله UPX یا WinUpack یا بقیه این قابلیت ها رو دارن؟نقل قول:
6.خود پکر رو ميشه در عرض 5 دقيقه آنپک کرد
در ضمن شما یه نکته رو فراموش کرده اید که این پکر رایگان هست.... .البته برای ما که CopyRight نداریم این نکته قابل درک نیست... و تا وقتی که از ورژن های Crack شده برنامه ها استفاده می کنیم باید هم بگیم این برنامه به درد لای جرز دیوار می خوره...
دوست عزیز من که بدون دلیل حرف نمی زنم...اگه فایل رو آنپک کنی،می بینی که داخل ریسورس برنامه دو تا فایل exe وجود داره...شماره 101 همون فایل UPX هست و شماره 102 نسخه کنسولی برنامه Morphine هست،اینم تصویر:نقل قول:
حالا شما از کجا مطمعنی که با مرفین پک میکنه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا آنتی ویروس ندارم...چون اینقدر ویروس توی سیستم دارم که دیگه جایی برای آنتی ویروس باقی نمی مونه:21:نقل قول:
توی بررسی شما آیا آنتی ویروسی بهش گیر نداد؟
بله،پکرها راحت آنپک می شن...اما پکرهایی که ادعای پروتکتور بودن رو دارند نباید به این راحتی ها تسلیم شند.نقل قول:
نه اینکه بسیاری از پکر های دیگه اینطور نیستن
قابلیت دامپ نشدن از خود مرفینه نه از GIE:13:تازه قابلیت Fake signature رو هم خیلی ها دارند...یکیش همون برنامه TrickySigner که کاربر فعال همین فروم نوشته،UpolyX هم به خوبی تشخیص داده نمی شه،به خاطر همون Fake signature:46:نقل قول:
تازه گیریم هم که اینطور باشه از بسیاری پکر های رایگان بهتره. چون به قول خودتون هم Fake Signature خوبی داره و هم با LordPE و PeTools نمي شه به خوبي از فايل هاي پک شده با اين نرم افزار دامپ گرفت... حالا کدوم یک از پکر های رایگان دیگه مثله UPX یا WinUpack یا بقیه این قابلیت ها رو دارن؟
اکثر پکرها رایگان هستند...پروتکتورها هستند که رایگان نیستند.(البته پروتکتورهایی که واقعا پروتکتور هستند،نه اونایی که فقط ادعا دارند:31:)شما تا حالا PeSpin رو دیدید؟...با این که رایگانه ولی خیلی از قابلیت های Execryptor یا Armadillo رو داره و آنپک کردنش هم گاهی اوقات سخت می شه:41:نقل قول:
در ضمن شما یه نکته رو فراموش کرده اید که این پکر رایگان هست.... .البته برای ما که CopyRight نداریم این نکته قابل درک نیست... و تا وقتی که از ورژن های Crack شده برنامه ها استفاده می کنیم باید هم بگیم این برنامه به درد لای جرز دیوار می خوره
یه وقت بی احترامی نشه.... منظور بدی نداشتم.... دستتون درد نکنه بابت توضیحات مکمل..:11:نقل قول:
دوست عزیز من که بدون دلیل حرف نمی زنم...اگه فایل رو آنپک کنی،می بینی که داخل ریسورس برنامه دو تا فایل exe وجود داره...شماره 101 همون فایل UPX هست و شماره 102 نسخه کنسولی برنامه Morphine هست،اینم تصویر:
من که گفتم از مورفین استفاده می کنه ...:27:
در کل پروتکشن بیخودیه :21:
ایول به امیر گوران (هرچی مازرونیه). :27:
قست 101 درسته upx هستش ولی قسمت 102 رو من از فایل اصلیش بیرون کشیدم و به برنامه های انالیزور دادم همشون داد زدند که فایل MEW هستش ... نه morphin!!!!!!!!!
اين فايلي كه شما بيرون آورديد،با MEW پك شده،اما نسخه كنسولي پكر مرفين هست!كافيه با استفاده از Cmd جلوي آدرس اين فايل،آدرس فايل مورد نظرتان را بنويسيد تا آن را برايتان پك كند!
من خیلی سرم شلوغه وقت نکردم عکس بزارم
ولی امیر عزیز صحت حرف های منو اثبات کردند
ممنونم
صادق جان ، امیر themida را سه سوت فیتیله پیچ میکنه ؟ بعد شما میای پیش همچین شخصیتی حرف از پکر و پروتکتور و ... میزنی
من که خودم به شخصه خجالت میکشم پیش امیر حرف از پکر و پروتکتور بزنم