-
در ضمن در مورد لینک هایی که گذاشتم اون های که آخرش نوشته GOW1 , 2 , 3 رومهای خوبی هستند . که تهشونم sky نوشته . اینها صفحه که بالا اومد یه networkname و یه network password نوشته که شما به اون دوتا احتیاج دارید .
[
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
]
کد:
http://www.10pix.com/show.php/170831_1.jpg.html
این عکس که یوزر و پسورد رو مشخص کرده که تو بر می داری !! (عکس بالا)
حالا این عکس می گه تو hamachi این یوزر و پسورد رو کجا استفاده کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://www.10pix.com/show.php/170832_2.jpg.html
وقتی اون قسمت join رو زدی یه صفحه میاد که می گه user و pass رو وارد کن .
دیگه اینجا شانسه چون یه موقع می بینی که وقتی کلید join رو زدی از تو همین پنجره ای که باز شده ممکن گیر های زیر رو بده :
مثلا room فول باشه .
یا کلا روم رو جمع کردن دیگه نیستش . و از این جور چیز ها .
اگر هم که مرحله ی اولیه hamachi رو که بعد از نصبش هست گیر داری . که اونجا هم کاری نداره و فقط می خواد اسمت رو مشخص کنی . که به طور پیش فرض خودش اسم سیستمت رو در نظر می گیره .
-
حالا این اسم ها که تو hamachi اومد همیشه یکی از همین هایی که روشن هستند یکیشون سرور هستش که جلوی اسمش ممکن با یه علامتی مشخص کرده باشه . یا اینکه تو پنجره chat این برنامه یه پیغام میده که سرور چیه !!
بعد از داخل بازی هم که تو همون منوی اول بازی باید دکمه ~ رو بزنی و دستور زیر رو بنویسی :
open 5.269.354.77
این عدد بطور فرضی ولی باید حتما بین دستور open و اون عدد فاصله باشه .
بعد یکمی صفحه گیر می کنه و می بینید که میره تو بازی .
-
حالا کلا یه مسئله دیگه هم هست که وقتی این پچ رو نصب می کنی دیگه live کار نمی کنه و همیشه اسم profile ات روی player1 هست که اون هم دارم تحقیق می کنم که چطور می شه عوضش کرد . البته تا اینجا که فهمیدم یکم دردسر داره .
-
آقای Neo_MK شما که گیم نت داری خوب بیا دیگه . سرور ساختن هم که راحته کاری نداره !!!
پایه هستی ؟؟؟!!
-
خوب آقایون Coop mode این بازی که خیلی آسون تر هست من الان چند هفته با دوستم تا حالا دوبار تا آخرش رفتیم خیلی هم باحاله نمی خواید بیایید !!!
این بازی رو می خواهید از دست بدید !!
-
سلام.Coop mode بیشتر توضبح میدی باید چه کار کرد:11:
-
سلام
آقا من می خوام این بازی رو به صورت کوپ آفلاین بازی کنم . آیا این قابلیت رو داره ؟
در ضمن من نمی تونم تو بازی برم . قبل از اینکه بخوام برم تو بازی یه ارور میده .
Gwar-g4WLive.exe در مورد این فایل هستش که فایلش هم سر جاش هست .
اگه می تونید راهنمایی کنید .
با تشکر