شما تو آدرس زیر مقایسه 5 مگا پیکسلیهای برتر رو میتونید ببینید
نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/grand_five_megapixel_shootout-review-206.php
Printable View
شما تو آدرس زیر مقایسه 5 مگا پیکسلیهای برتر رو میتونید ببینید
نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/grand_five_megapixel_shootout-review-206.php
نقل قول:
سلام.
اونی که در Gsmarena نوشته بیشتر نظرات مردم بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرای صفحه یک سری مقایساتی رو انجام داده. اگه عکسها رو ببینید متوجه میشید که N95 که اصلا تعطیل. بین K850 و N82 هم 50-50 یکی این خوبه یکی اون
اول اینکه ان95
علاوه بر اینکه تو نظرات اول شدن بلکه
تو مقایسه رو در رو هم اول سدن
ضمنا تو هیچ ریویویی من ندیدم کا850 حتی دوم باشه
چه برسه به اول !!!
اخه کا 850 هم شد گوشی؟؟؟فقط ان95...
البته موقعی که عکس های رو که این گوشی ها از یه جای تاریک گرفتن رو مقایسه میکنیم میفهمیم برنده ی واقعی هیچ گوشی جز N82 نیست! (بالاخره اگر توجه کنید 12 ساعت هر روز 12 ساعت هم شب داره (تاریکی) پس همون قدر که عکس برداری در روز مهم هست عکس برداری در شب هم مهمه!!)
فیلمبرداری تو تاریکیه n82 که تعطیله!! حالا بزار 600*800 بگیره. باز حداقل k850 میشه باهاش تو تاریکی فیلم گرفت!نقل قول:
چه از لحاظ فیلمبرداری!کا850 سونی اریکسون حتی یک فیلمبرداری خوب هم نداره که ادم دلش رو به اون خوش کنه!
به قول pcbase روز 12 ساعت تاریکی داره دیگه!!!!!!!!!
مهندس جون این gsmarena و phonearena هر کدوم 3-4 تا ریویو گذاشتن همشونم با هم فرق داره نتایجشوننقل قول:
چه از لحاظ فیلمبرداری!کا850 سونی اریکسون حتی یک فیلمبرداری خوب هم نداره که ادم دلش رو به اون خوش کنه!
عزيزم دوربين 95 با 82 هيچ فرق اونچناني نداره.نقل قول:
فيلمبرداري به اون اندازه خودتم قبول داري كه تعطيل تره.نقل قول:
فیلمبرداری تو تاریکیه n82 که تعطیله!! حالا بزار 600*800 بگیره. باز حداقل k850 میشه باهاش تو تاریکی فیلم گرفت!
به قول pcbase روز 12 ساعت تاریکی داره دیگه!!!!!!!!!
از نطر من باید این 5مگاپیکسلی هارو در دست بگیری و امتحان کنی و می دونم تنها گوشی که این تنظیمات برای گرفتن عکس از کاغذ داره هم فقط K850 است
موفق باشی...
دوستان اگر بخواهید از نظر دوربین حساب کنید فقط k850 سونی اریکسون . چرا چون تو تشخیص رنگها از نوکیا خیلی بالاتره و وضوح تصویرش بیشتره. و اینکه نوکیا رنگها رو قاطی میکنه و تاریک میکونه ولی k850 فوقولادست تو عکاسی . :31:
مهندس درست میگه من اون صفحه رو قبلآ خوندم در کل میگم k850 حداقل از لحاظ دوربین بالاتر از بقیه
گوشیاست در ضمن خودم هر 2تاشونو داشتم و تست کردم تا حالا از لحاظ دوربین گوشی بهتر از k850
ندیدم اگه 1 عده نخوان دعوا راه بندازن