ملت چه دل خجسته اي دارن.ستاره و امتياز رو مي خواي چي كار؟همون طور كه گفته شد هدف كمك كردن به ديگران و به اشتراك گذاشتن دانسته هاي شخصيه.
Printable View
ملت چه دل خجسته اي دارن.ستاره و امتياز رو مي خواي چي كار؟همون طور كه گفته شد هدف كمك كردن به ديگران و به اشتراك گذاشتن دانسته هاي شخصيه.
صبركن المراد خانوم صبرداشته باش ، توقع نداري كه با97 پست بشي كاربرفعال يا مدير يا هرچي:5:نقل قول:
بابا بي خيال پست ومقام ، كارتو بكن :46:
من اصلا نه پست می خوام نه هیچی اینو تو تاپیک های دیگه گفتم
راه کویر لطفا درست اسم رو بنویس و اینکه من صرفا با آقا بهمن صحبت کردم حالا همه حرف من و نقل قول کنید
من هیچی نمی خوام اگر م حرفی زدم همینطوری زدم برای فهم مسله
تفهیمه:دی
نقل قول:
سلام
المیرا جون من منظوری نداشتم یعنی اصلا قصد توهین نداشتم
خواستم بگم ادمین ها و مدران ارشد و خود مدسیران حواسشون به کاربرهایی که در زمینه خاص فعالیت می کنند هست.
ضمن اینکه سایت را همین کاربرها هستند که رو پا نگه می دارند.چرا می گی به کاربری مثل تو احتیاجی نیست؟
اگر توی همون متفرقه هم فعالیتی داشته باشی که به بالا بردت سطح اطلاعات کمک بکنه و تاپیکهای ارزشمندی بزنی می بینی که قرمزها و نارنجی ها خوب حواسشون هست.
نه فقط تو دوست خوب
بلکه همه دوستان دیگری که عضو هستند.
فدا فدا
بوس بوس
آخرش نگفتید چه رتبه هایی دارید؟
منظورت چيه ، چه رتبه هايي ؟؟؟
مثلا 1:عضو جدید 2:..... . حالا فهمیدی یانه ؟
1. عضو جدید 2.داره خودمونی میشه 3.اگه نباشه جاش خالی میمونه 4.پروفشنال 5.آخر فروم باز 6.کاربر فعال انجمن... 7. همکار انجمن....
دوستان ذهنی نوشتم اگه چیزی جا افتاده به بزرگیتون ببخشین
هوم....این یعنی چه؟...نقل قول:
مگه هرکی پست میده باید منتظر پاداش باشه و درجه؟؟/
راه کویرجان ..نقل قول:
غیراز اسپم کاردیگه ای هست که شما بتونید.. انجام بدید...؟؟؟؟؟؟
توی یک ماه اخیر اغلب پست هاتون اسپم بوده...
(میتونید یک نگاهی به پروفایلتون بیاندازید...)
ویه نگاهی به آخرین پست هاتون بکنید...
ماکه هیچ...رتبه ای نداریم...مگر مهم هست؟؟؟.نقل قول:
مگه برای رتبه های دنیای مجازی هم حقوق میدن؟؟
این پستتون با قبلی ها تضاد داشت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همه ی این چیز!!ها یک موضوعات مجازی ..توی دنیای مجازی هستند...
=====
ظاهرا بعضی ها این القاب وغیره...رو کمی تا قسمتی ..جدی گرفتن..
باسلام
ببخشید آکوا چیه؟