پیشنهاد میکنم 5610 نوکیا بگیری قیمت بین 280 تا 300 دوربین 2/3 کیفیت صدا بالا
ظاهرش شیک و خوش دست پسوردم میتونی بزاری دیگه چی می خوای؟؟؟؟
Printable View
پیشنهاد میکنم 5610 نوکیا بگیری قیمت بین 280 تا 300 دوربین 2/3 کیفیت صدا بالا
ظاهرش شیک و خوش دست پسوردم میتونی بزاری دیگه چی می خوای؟؟؟؟
نقل قول:
گوشی بدی نیست
فقط هنوز جای افت قیمت داره
ولی 5700 در کمترین قیمت ممکنه هستش
من 5300دارم به نظر شما عوضش کنم5610 بگیرم؟
اگه گوشی بازی یا پوله زیادی داری عوض کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اصلا این کار رو نکن آخه انچنان با ه متفاوت ندارن سعی کن اگه گوشی عوض میکنی یه گوشی بگیر که واقعا سر باشه.مثلا ان81 بخر .یا5700نقل قول:
تاییدنقل قول:
اره والله 5700 واقعا چیز توپی هستش.کیفیت صدا در حد برزیل بلندی.امروز بابام برای خواهرم کا750 خرید.:2:توی بلندی به 5700 من نمره ی 10 و به کا750 با تنظیم اکولایزر مگاباس نمره 8 میدم.نقل قول:
کیفیت صدای 5700 واقعا یه چیزه دیگه هستش وقتی من این گوشی رو خریدم احساس کردم که بلندی صداش مثل ان73 میمونه چون یو600 همش گوش داده بودم صداش از ته چاه در میومد.پیشنهاد منم اینه که رنگ سبز یا قرمزش رو بگیر که دخترونه ای تره.من خودم گوشی شیک زیاد دوست دارم.
یو700 هم کیفیت صدای خوبی داره اما استریو نیست و صداش هم خیلی ضعیفه.
یه نگاه به امضام بکن:31:
چون اومدی تو کلوپ نوکیا تاپیک زدی احتمالا میخوای نوکیا باشه.اگه نوکیا میخوای همین 5700 که دوستمون میگن بهترین گزینست:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه واستون فرقی نمیکنه که نوکیا باشه یا سامسونگ U700 هم گوشی خوبیه.کیفیت دوربینش از 7500 بیشتره.دخترونه تر هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی کیفیت صدای 7500 رو نداره
(سیسم عامل نوکیا سیمبیانه و برنامه میخوره اما اگه میخوای سامسونگ بگیری باید قید برنامه رو بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هرچی به 5700 نگاه میکنم هیچ مشخصه قابل توجهی نمیبینم که توی هیچ گوشی نباشه
گوشی خوبیه ولی اینقرم قابل تعریف نیست همه امکاناتی که 5700 داره خیلی گوشیای دیگه هم دارن
به اضافه زیبایی و خوش دستی و اندازه کوچکتر که 5700 فاقد اینهاست
اگه قصد دارین به کسی کمک کنین نظر خودتون رو تحمیل نکنین نقاط ضعف و قدرت رو بگین تا فرد
مورد نظر بتونه با توجه به عوامل مورد نظر خودش گوشی انتخاب کنه
موفق باشین !!!
سلام
می خواستم ببینم گوشی 5310 خوبه؟