Abit IX38 QuadGT::. 290000 T
Foxconn X38A ::. 280000 T
Soyo SY-I5N680-FGRS ::. 280000 Tکد:http://www.foxconnchannel.com/news/news_detail.aspx?ID=en-us0000159
اين مين ها هم دست كمي از ايسوس و گيگا ندارن !
Printable View
Abit IX38 QuadGT::. 290000 T
Foxconn X38A ::. 280000 T
Soyo SY-I5N680-FGRS ::. 280000 Tکد:http://www.foxconnchannel.com/news/news_detail.aspx?ID=en-us0000159
اين مين ها هم دست كمي از ايسوس و گيگا ندارن !
با تمام احترامي كه براي شما قاعل هستم بايد بگم اگه واقعا مي بينيد ما پيشنهاد هاي بدي ميديم مي تونين پاكشون كنين اگر هم نه مي تونين خودتون پيشنهاد بديننقل قول:
باز که می بینیم همه ایسوس و گیگا پیشنهاد بدن ...
یعنی برد دیگه ای بهتر از اینا توی ایران نیست ؟
اين ميني كه در بارش توضيح دادم يعني گيگا چون تستش كردم پيشنهاد دادم.....دوستان ديگه رو نمي دونم..ok
بعضي از مين هاي گيگا و برندهاي ديگه واقعآ امتحان خودشو نو پس دادن و قابل اطمينان هستند ,نه اينكه باقي برند ها از گيگا پايين تر باشن شايد هم بالاتر باشن ولي شناخت هم مطرح هست .
دوستان زیاد باهم شوخی نکنید من خودم شخصا از طرفتارهای پرو پاقرص Giga هستم (نمیگم ایسوز و....)
بد هستند من با Giga بیشتر حال میکنم
نظر دیگران هم مهم و ارزشمنده پس به نظر دیگران هم احترام بگذاریم
متقابلا من هم با احترام عرض می کنم که :نقل قول:
اولا بنده بهیچ وجه سیستم پیشنهاد نمی دم ( بدلیل پاره ای مشکلات که بعضی هاشو در همون تاپیک " در پیشنهاد سیستم دقت کنید " توضیح دادم )
ثانیا اگر می شد , صد در صد پیشنهاد سیستم را از بخش سخت افزار اینجا حذف می کردم . چون برام واضحه که نه تنها سودی نداره بلکه باعث گمراهی هم میشه
یکسری پیشنهاداتی که نه مرجع فنی داره نه دلیل درست از سوی دوستان ارایه میشه که ضررش بیشتر از سودشه .
والسلام /.
نقل قول:
چون برام واضحه که نه تنها سودی نداره بلکه باعث گمراهی هم میشه
یکسری پیشنهاداتی که نه مرجع فنی داره نه دلیل درست از سوی دوستان ارایه میشه که ضررش بیشتر از سودشه .
ممنون مرسي از جوابتون پس به اين نتيجه مي رسيم كه هر چه سريع تر در اين انجمن رو تخته كنيم.....بريم دنبال كارمون هم ما زحمت تايپ الكي نمي كشيم هم دوستان راحت تر سيستم ميخرند.....گمراه نمي شوند...
صد در صد اینطوری بهتره . اما در انجمن تخته نمیشه . ولی شما خیلی راحت می تونی بری دنبال کارت و زحمت تایپ نکشی . اگر هم لازم بشه حتما در این انجمن پیشنهاد سیستم و مشاوره را تخته می کنم /.نقل قول:
اما یه نکته رو بهت می گم تا خوب متوجه بشی ..
اول اینکه یکم به پست من دقت می کردی متوجه می شدی که روی صحبت من کلی بود و نه با شما . ( البته بماند که شما هم در بین پیشنهاد دهندگان سیستم هستید )
یه بار گفتم برای بار آخر می گم . پیشنهاد سیستم فقط زمانی امکان داره که اکثر قطعات بازار رو بشناسی و تست دیده باشی . نه اینکه یه برد تست کردی فقط همونی پیشنهاد بدی . این میشه سیستم بازاری که از نظر من رد شده هست . ( تا الانم که من مدیر اینجام اینطوری مدیریت می کنم شاید یه نفر دیگه بیاد و کلا به پیشنهاد سیستم گیر نده )
شما تازه داری تو بخش سخت افزار پست میدی اما من دو تا پیراهن بیشتر پاره کردم . یه زمانی جاهای دیگه و از دهن بعضی ها می شنیدم که :
""P30World با پیشنهاد سیستم هاش همه رو گمراه می کنه پس چرا مدیرش رسیدگی نمی کنه ؟ ""اگه دقت کنی تیر آخر همیشه به مدیر فروم می خوره نه کسی که پیشنهاد داده . این حرفا تو پیغام خصوصی نزدم تا بقیه هم متوجه بشن منم در پیشنهاد سیستم شما مسوولم .
پس به خودم حق می دم که اول برای فروم و دوم برای خودم جلوی پیشنهادات نا معقول را بگیرم . وقتی هم که می بینم نمیشه این کار رو کرد پس باید رفع مسوولیت کنم و یا کل پیشنهاد سیستم و از فروم حذف کنم .
این علت اصلی بود .
علت بعدی هم همون پیشنهادات نا معقوله که همه میدن و نمی دونم که ضررش بیشتر از سودشه . من بعنوان مدیر هیچکدوم از این پیشنهادت و قبول نمی کنم به همکار ها و فعالان بخش هم اکیدا توصیه می کنم پیشنهاد سیستم و انجام ندن . اگر به نتیجه هم برسیم کلا بحث پیشنهاد سیستم و می بندیم .
حرفی نیست ..
ممنون از اينكه اين قدر رسا و واضح گفتين ....:11::40:
بله حرف شما كاملا درسته ........:11:نقل قول:
پیشنهاد سیستم فقط زمانی امکان داره که اکثر قطعات بازار رو بشناسی و تست دیده باشی . نه اینکه یه برد تست کردی فقط همونی پیشنهاد بدی . این میشه سیستم بازاری که از نظر من رد شده هست . ( تا الانم که من مدیر اینجام اینطوری مدیریت می کنم شاید یه نفر دیگه بیاد و کلا به پیشنهاد سیستم گیر نده )
بله من متوجه شدم صحبت شما با همه است .....بله درسته تمامي اين مسئوليت ها و خرابي ها سر شما اگه كسي خراب به بار بياره شما مسئولين.......:41:نقل قول:
اول اینکه یکم به پست من دقت می کردی متوجه می شدی که روی صحبت من کلی بود و نه با شما .
ممنون هر چي صلاح اين فرم هست انجام بديد عزيز ببخشيد كه سرتون رو درد آوردم......:10:نقل قول:
علت بعدی هم همون پیشنهادات نا معقوله که همه میدن و نمی دونم که ضررش بیشتر از سودشه . من بعنوان مدیر هیچکدوم از این پیشنهادت و قبول نمی کنم به همکار ها و فعالان بخش هم اکیدا توصیه می کنم پیشنهاد سیستم و انجام ندن . اگر به نتیجه هم برسیم کلا بحث پیشنهاد سیستم و می بندیم .
نقل قول:
حرفی نیست ..
مرسي gabana :40: