yasser1680 جان 4 گیگ هم خوبه و سرعت خیلی خوبی داره ولی به نسبت خیلی گرون تر در میاد و اکثرشون هم DDR3 هستند که قیمت های بالایی دارندنقل قول:
Printable View
yasser1680 جان 4 گیگ هم خوبه و سرعت خیلی خوبی داره ولی به نسبت خیلی گرون تر در میاد و اکثرشون هم DDR3 هستند که قیمت های بالایی دارندنقل قول:
alex خان ببخشيد ها ولي به نظرم دوتا جين پاتريون 2gb خيلي هم نمي شه....حالا حتمآ نبايد 4 كيت با هم باشه...:Dنقل قول:
yasser1680 جان 4 گیگ هم خوبه و سرعت خیلی خوبی داره ولی به نسبت خیلی گرون تر در میاد و اکثرشون هم DDR3 هستند که قیمت های بالایی دارند
ایمان جان دوتا PATRIOT میشه چیزی حدود 170 هزار درسته 2 گیگابایته ولی یک 4 گیگ حالا نه PATRIOT چون قیمتش رو ندارم ولی یکی مثل GEIL- Dual Channel 4GB - 800 در میاد 320 هزار تومان که با توجه به قیمتی که دوستمون در نظر دارن اگه بخواهیم 4 گیگ رم رو ببندیم روی این سیستم که قراره همش بشه 900 هزار تومان دیگه چیزی برای سایر قطعات نمیمونه.
بهتر نیست که تعادل بین قطعات رعایت بشه؟؟؟
نقل قول:
ok.....درست ولي من cl5 گفتم رفيقمون cl4 مي خواد.......اگه آره پس درسته حرفتون....:31::10:
برای این سیستم دوستمون 2 گیگ رم 800 خوبه یا 4گیگ باس 667؟؟ راستی چه کیسی با تهویه خوب پیشنهاد میکنید(قیمت)
4 gb 667نقل قول:
green silent strom قیمت 60
Actros جان میشه این دو اصطلاحو بهم در مورد رم توضیح بدی لازم دارم و چه قدر فرق بینشون هست cl4 cl5
راستی دلیل انتخاب 4 gb 667 نسبت به 2 گیگ رم 800 چیه؟؟
نقل قول:کد:http://www.p30world.com/forum/showpost.php?p=604815&postcount=50
من پیشنهاد میکنم بجای رم 4 گیگ که هنوز هیچ بازی به این مقدار احتیاج نداره یک رم 2 گیگ با برند خوب بگیر.
در عوض در آینده میتونی 2 گیگ رو به 4 تغییر بدی یا 2 گیگ دیگه با برند خوب بخری.
در مورد کیس هم Silent Strom کیس مناسبی هست.