اون طور که من دیروز از مجله ی عصر ارتباط خوندم g600بهتر از g800است والبته جدید ترنقل قول:
اون طور که من دیروز از مجله ی عصر ارتباط خوندم g600بهتر از g800است والبته جدید ترنقل قول:
ببخشید ها شما هر دری وری رو که خوندی باور نکن!!! جدا از اون که بهتر نیست! قدیمی تر هم هست!!!! اولین 5 مگاپیکسلی سامسونگ 600 بود بعدش 800 اومد!!نقل قول:
این مجلات وزین ایرانی هم کم خزعبلات نمیگن!!!!!!!!!
با سلام!نقل قول:
اون دوستمون درست میگه Perjixen عزیز البته نه در مورد جدیدتر بودن جی600 ... ولی امکانات جی600 بیشتر از جی800 هست و کیفیت عکسها هم یه سرو گردن بالاتر ! .... ولی جی800 خوشکلتر هست و طرفدارای خاص خودشو داره ... توی این سمینار هم ملاک دوربین گوشی نیست بلکه راحتی و امکانات این گوشیها هست !
میشه دیگه پارازیت نندازی دوست عزیزنقل قول:
جی 600 بنظر من از جی 800 بهتره هم نازکتره - هم صفحه نمایشش با کیفیته ,...
کایو 990 هم یه کمرافون کامله به عقیده من با اون فیلمبرداریه محشرش .
من نظرم رو این دوتاست . سونی دابلیو 910 هم که مثل قبلیاس فقط امکانات جانبیش یککم عوض شده .
از نظر امکانات جانبی مثل تفکیک رنگ تو ال سی دی ، باتری یکی دوتا چیزه دیگه حق با شماست 600 بهتر هست!
دوربین هم عکسهای 600 از 800 بهتره هست موافقم! ولی تو عکاسی فقط نتیجه مهم نیست امکانات دوربین هم مهم هست. ما هم که داریم در باره کمرافون بحث میکنیم ، یه حقیقت که امکانات عکاسی 800 فوق العادس البته نتیجه جالبی نداره! امکانات ارزش گیر دست در عکاسی که فلان در اختیار سامسونگ هست که در دو مدل جای داده شده! تکنولوژی تشخیص صورت تو موبایلها کم چیزی نیست!!!! اگه همین نوآوری از سمت سونی یا نوکیا بود گوش فلک رو کر میکردن!
در هر صورت حرف شما حجت هست! ولی خودتون درباره این مجلات وزین کارشناسی گوشی تو ایران نظر بدین!! 600 از 800 جدیدتر هست؟؟؟!! امکانات عکاسی 600 از 800 چه تور؟؟؟
(در ضمن من به شخصه 600 رو به 800 ترجیح میدم! یه حسی میگه 600 خیلی قشنگتر هست.)
راستی واقعا فلاش زنون 800 شبیه چراغ قوست؟
جی 600 البته از جی 800 قدیمیترهنقل قول:
ولی ( بنظرم ) شاید جی 600 عکساش شفافتر باشه ولی 3 ایکس زوم اپتیکال جی 800 واقعا باحاله
جدا کیفیت عکسایه G600 از G800 بالاتره ؟ فک میکردم سامسونگ بیشتر رو G800 مانور داده و اونو به عنوان کمرا فون اول خودش میشناسه !
نقل قول:
هیچم این جری نیست من به سونی اریکسون رای دادم :27:
میبینم که سامسونگیا
افتادن به جان هم :18:
مثل این که بچه های سونی اریکسون هم جلوشون کم آوردن
دیگه کسی نمونده باهاش بحث کنن
درگیری داخلی پیش اومده !!!:31:
مهمترین عامل صقوط جنگهای داخلیه!!!