باشه دستت درد نکنهنقل قول:
میبینمت :11:
Printable View
باشه دستت درد نکنهنقل قول:
میبینمت :11:
سلام.نقل قول:
قربانت و همچنین.
چطور دو هسته ای نداره!!! بیشترش هم داره . تازه اینتل از پیشگامان فن ترکیب هسته ای بود ( فعالیت همزمان چند هسته پردازشگر)نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Angel Of Darkness
آخر نگفتی این پردازشگر من جنسش چیه
وقتی خندت تموم شد لطف کن و بگو چون من هنوز تو شوک هستم چرا اطلاعات ضد نقیض به من میده ؟
عجیبه ، ها
بعد از این همه حرف تازه می گی :"این پردازشگر من جنسش چیه "
منظورت از اینکه "اطلاعات ضد نقیض بهت میده" رو نمی دونم چیه ولی در کل cpu خوبی هست، دیگه چرا گیر دادی که چیه و کیه
بهت که گفتم :
cpu اینتل پنتیوم 4 دو هسته ای با سرعت کلاک 3 گیگاهرتز
نقل قول:
نوشته شده توسط Angel Of Darkness
( این همون CPU فول هست یا نه):
از فول هم بالاتره.
خوبه؟
برای سی پی یو دو مارک بیشتر نداریم:
۱) ایـــــنـــــتــــل
۲) ای ام دی
اینتل بزرگترین و پرقدرت ترین شرکت تولیدکننده سی پی یو در جهان بشمار میرود.البته ای ام دی نیز رقیب سختی برای این شرکت محسوب میشود.
در کل ۴ نوع سی پی یو بر حسب تعداد هسته داریم:
۱) یک هسته ای
۲) دو هسته ای
۳) دو هسته ای چهار هسته نما
۴) چهار هسته
قیمت سی پی یو از حدود ۳۰۰۰۰ تومان آغاز و تا دلتان بخواهد تا حدود ۱۵۰۰۰۰۰ تومان ادامه دارد اگر کاربر مبتدی هستید خرید یک سی پی یو ارزان مخصوصا دو هسته ای های ارزان ای ام دی بسیار به صرفه تر هستند زیرا اولا یک هسته ای از رده خارج است و دوما محصولات ای ام دی ارزانتر از اینتل است.اما اگر کاربر حرفه ای هستید سی پی یو دو هسته ای چهار هسته نما اینتل مدل Q۶۷۵۰ پرقدرت ترین سی پی یو بازار ایران است که میتوانید آنرا تهیه کنید با اینحال برای کاربران متوسط سی پی یو های دو هسته ای سری E اینتل هم پرقدرت هستند هم قیمت خوبی دارند و حداقل شما را چند سال که نه ولی مدتی شمارا بی نصیب می کند.
سلام.دوست عزیز من گفتم تا اونجایی که من می دونم اینتل اصلا x2 نداره.نه دو هسته ای نداره.نقل قول:
یعنی از نماد دیگری برای بیان چند هسته ای بودن استفاده میشه.
تا اونجایی که من می دونم
سلام
حاج آقا سیگنال من خودمم از اول میدونستم چیه و از فول هم بالا تره ولی من پول فول دادم نه دو هسته ای
نیگا کن، گریه نداره ، خب پس از چی استفاده میکنه؟:20:نقل قول:
دوست عزیز منم تا به حال ندیده بودم برای پردازشگرهای اینتل از x2 استفاده کنند :20:نقل قول:
جناب شما از کجا می دونید که :پول فول دادی نه دو هسته ای؟نقل قول:
اونا کلاه سرشون که نمیره
قیمت فول ها کلا پایین اومده . قرار نیست که الان هم بابت قطعات قدیمی همون پولو که بدین
اگه اینطوره من 5 سال پیش یک پنتیو 3 خریدم یک میلیون و صد تومان