با سلام
میخوام بدونم مگه وقتی از (" ") در برنامه استفاده کردید اون داده مگه string نیست ؟ اگه جواب مثبته پس چرا نمیشه با به کار بردن متغیر edit boxدر اینجا هر داده ای رو وارد کرد ؟
Printable View
با سلام
میخوام بدونم مگه وقتی از (" ") در برنامه استفاده کردید اون داده مگه string نیست ؟ اگه جواب مثبته پس چرا نمیشه با به کار بردن متغیر edit boxدر اینجا هر داده ای رو وارد کرد ؟
بله! جواب مثبته!
ولی String با CString تفاوت داره. (دقت کنین که System::String و string هم ، با یکدیگه تفاوت دارن. )
String یک نوع داده برای نگهداری رشته هاست اما در Net.
CString هم چنین کاری انجام میده اما در MFC
با توجه به Constructor کلاس CString ، میتونین داده ها از نوع String رو استخراج کنین. بدون فراخوانی
مستقیم اون. اما برای تبدیل نوع CString به String باید از Constructor کلاس String استفاده کنین.
در این صورت میتونین داده ها رو از editBox مستقیما بخونین :
به جای myData میتونین اسم متغییر editBox رو بذارین.کد:
ClassShamsiClass cls;
CString myData = _T("1990-08-05");
System::String^ strDate = gcnew System::String(myData);
CString strd = cls.Miladi2Shamsi(strDate);
MessageBox(strd);
متشکرمانصافا در این تایپیک خیلی چیز جدید یاد گرفتماز هر دو دوست خوبم تشکر می کنم .
سلام
برای لود کردن dll شامل چند تا تابع در visual c++ 2006 چطور باید عمل کرد؟
ممنون
سلام
من خیلی دوست دارم کار با dll ها را یاد بگیرم ولی نه به صورت حفظی ، یعنی هر خط که می نویسم را بفهم چی کار می کنه.
مثلا وقتی مینویسم
int a
یعنی یک متغیر به نام a که قرار است توش عدد صحیح بریزیم ، تعریف می کنیم.
ولی وقتی کدهای شما را در پست های قبل دیدم دقیقا نمی دونم چه کار می کنند ، اما با این حال وقتی می خوام از dll استفاده کنم اونها را کپی می کنم و کمی تغییر میدم تا کار کنه ! ( کاری که اصلا دوست ندارم :37: )
لطفا وقت بگذارید و کامل از ابتدا توضیح دهید
با تشکر از شما دوستان:11:
اگر جواب بدید ثواب داره ها !:40:
یکی نیست بخواد به من یاد بده چه طوری با dll کار کنم:18:
سلام آقا جواب بدی ثواب داره ها