قبلا هم گفتم این نوع گوشیها معمولا این مشکل رو دارننقل قول:
و حتما با NECهای موجود بلوتوثش کار نمیکنه
درسته؟؟
ویا تی وی موبایلها
Printable View
قبلا هم گفتم این نوع گوشیها معمولا این مشکل رو دارننقل قول:
و حتما با NECهای موجود بلوتوثش کار نمیکنه
درسته؟؟
ویا تی وی موبایلها
منظورتون چیه که با بعضی خوبه و با بعضی خیر؟؟! مثلا؟
گوشیم با سونی اریکسون خوبه . با نوکیا نه.
هر وقت شروع می کنم با کامپیوتر ارتباطشو برقرار کنم صفحه مانیتورش می ره و بعد از چند لحظه بر می گرده.
عجب..شما لیسته بولوتوث رو کلا پاک کن.. اما در مورده کامپیوتر.. نمی دونم باید مشکل از اینتر فیس تو باشه..!؟
سلام
این اینتر فیس که گفتید یعنی چه؟
سلام...منظورم رابطه بولوتوث شماست.. ممکنه مشکل از اون باشه.... شما سعی کن از کابل استفاده کنینقل قول:
دوسته من...:12:
آقاجون بیخیال این گوشی های درپیت شو... موتورولا یعنی مزخرف !!! جز یه استیل قشنگ هیچی نداره !
نه دوربین نه سرعت نه کیفیت موزیک نه عکس نه فیلم ..خلاصه هیچی هیچی
البته بگم استیل همچین قشنگی هم نداره ! سامسونگ که تو قشنگی از قدر ترین حریفا حریف تره ...
پس در یک کلام پولتو آتیش بزن ولی موتورولا نخر
سلامنقل قول:
دوست عزیز میشه شما بگی تا به حال چند بار موتو رو از نزدیک لمس کردی؟
این تعصبی که شما داری باید فقط بگم متاسفم برات از موتو چی میخوای؟
موزیک از سامسونگ بهتر برنامه نویسیش که سامسونگ رو تو جیبش میکنه عکسش عالیه (هرچی باشه از سامسونگ بهتره) فیلمش هم که اخرشه ایا سامسونک به پسوند mp4 فیلم میگیره؟ پس بدون داشتن اطلاعات کافی از چیزی انتقاد نکنین:10:
درکت میکنم.. قطعه ی الکتریکی که خراب بشه...یا ایراد پیدا کنه واقعا کلافه کننده میشه... اما این راهش نیست..نقل قول:
(انتقاده کور کورانه) ...برو تعمیراتی ها رو نگاه کن.... همه جور گوشی از همه نوعی اونجا کله هم ریخته....
مشکله دیگه...پیش میاد....
سلام
اگه من بخوام ارتباطشو با کابل برقرار کنم مشکلی پیش نمی یاد ؟یعنی امکان نداره گوشی هنگ کنه؟باید برنامه ای چیزی نصب کنم روی سیستم؟
این unpair که گفتید یعنی چی؟
هیچ جوری ارتباط بلوتوثموتو رو لا درست نمی شه؟