درسته که قدیمیه ولی بسیار زیبا بود.نقل قول:
چون اکثرآ تو بچگی هاشون اینارو بازی میکردن با حالت خوبی در بارش حرف میزنن.
صحبت از خاطره های خوش هرگز باعث شرمساری نیست.
درسته که قدیمیه ولی بسیار زیبا بود.نقل قول:
صحبت از خاطره های خوش هرگز باعث شرمساری نیست.
[quote=surena_iran2564;1976202]درسته که قدیمیه ولی بسیار زیبا بود.
صحبت از خاطره های خوش هرگز باعث شرمساری نیست.[/quote]
عزیز من پس توصیه کنید اسم تاپیک رو هم بذارن خاطره های خوش نه اینی که در حال حاضر اسمش هست .
شما اگه اهل بازی هستی یه سوال ازت دارم میشه بگی کنسول آتاری:27:چه گرافیکی داشت؟:27:؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
این دیگه چه تاپیکیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی سر زده بیاد اینجا این تاپیک رو ببینه فکر میکنه ما و این سایت مال عهد بوق هستیم . این همه کنسول های جدید و قدرتمند هست اونوقت شما........... آبروی این سایت رو نبرید خواهشا آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه دیگه ندیده بودیم تاپیک در مورد آتاری بزنن که دیدیم به حق چیزای ندیده و نشنیده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک ها هم دیگه باید منسوخ بشه مثل کنسول هایی که دارید در موردش صحبت میکنید.
دوست عزیز از شما بعیده!
مگه شما گیمر نیستید؟ این تاپیک شاید بهانه ای باشد برای یاد آوری و تمجید کنسولهای اولیه که همه ما لذت این بازیهای جدید رو مدیون این بازیهای قدیمی هستیم...
بسیاری از بازیهای معروف که با گرافیکهای هولناک وارد بازار شده اند همگی مدیون گرافیکهای به قول شما عهد بوق میباشند.
در واقع من اسم تاپیک رو یه کم گمراه کننده نوشتم.من منظورم هم گرافیک بازی و هم داستان و معماهای بازی بود که در سه کنسول تا به حال بازی کردیم و خاطرات خوش داشتیم.نقل قول:
شما اگه اهل بازی هستی یه سوال ازت دارم میشه بگی کنسول آتاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه گرافیکی داشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟؟
بیشترین بازی که شما رو تو کنسول سگا مشغول میکرد کدوم بازی بود؟
عزیز من پس توصیه کنید اسم تاپیک رو هم بذارن خاطره های خوش نه اینی که در حال حاضر اسمش هست .نقل قول:
شما اگه اهل بازی هستی یه سوال ازت دارم میشه بگی کنسول آتاری:27:چه گرافیکی داشت؟:27:؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
اون هم در زمان خودش گرافیک خودشو داشت.به هر حال منظور که فقط گرافیک نبوده .
بیشترین بازی که شما رو تو کنسول سگا مشغول میکرد کدوم بازی بود؟نقل قول:
بیشترین بازی که شما رو تو کنسول سگا مشغول میکرد کدوم بازی بود؟
sonic و شورش در شهر.نقل قول:
هر روز بازی میکردم.
بازیها زیاد بود. ولی اسم اکثرشون یادم نیست.
درسته منم گیمر هستم اما عنوان تاپیک اشتباهه.نقل قول:
من در مورد عنوان تاپیک دارم میگم. در ضمن من با سگا بیشتر شینوبی 3 بازی میکردم و حسابی حال میداد.
چه طور اسن تاپیک عوض میشه؟