hاز همه دوستان که در بحث شرکت کردنند متشکرم....:11:
برای روشن تر شدن منظورم یه فیلم از سیستم مورد نظر می گرم و براتون آپلود می کنم تا بهتر منظورمو بگیرید...
نقل قول:
اعصابم خورده ازین درسهای مزخرف دانشگاه که فقط عمر ادم رو تلف میکنن
آی گفتی عزیز .... حرف دل مارو زدی....:41:
نقل قول:
حالا بیایم ببینیم با دستورات bat میتونیم یا فایلی بسازیم و جایی از ویندوز قرارش بدیم که قبل از login به ویندوز اجرا بشه ؟
تو این فایل مینویسیم که فلان مسیر ریجستری رو از کار بنداز و همه چی حل میشه
یا تو اون فایل میزنیم فلان پروسه رو برا 1 دقیقه از کار بنداز
نگاه کن.... چرا ما همیشه به فکر کارهای سخت و عجیب غریب هستیم؟؟؟؟
من در کل بعد از گذاشتن فیلم مورد نظر و روشن شدن بحث ، هم روش اعماله محدودیت ها رو میگم و هم آنتی شو.... و می بینید که چقدر ساده میشه دور زد....
بحث رو از کافی نت ها بیرون بیارید و به شبکه های کامپیوتری که یه سرور مرکزی و تعداد زیادتری(خیلی بیشتر از کافی نتی ها) کامپیوتر و کاربر دارن ربط بدین.... مثلا همین دانشگاه کوفتی ما:46:
روی برنامه خاصی هم تاکید نکنید که خود ویندوز برای این کارا کافیه....
نمی دونم تا حالا دوستان شبکه هم کار کردند یا نه؟؟؟ توی بحثمون به درد می خوره ..
من برم امتحانمو بدمو برگردم فیلمو برای شما Uploud کنم...
به شدت علاقه مند به بحث در موضوعات امنیتی هستم.... و از ذوستان می خوام که ادامه بدن تا به نتایجه خوبی برسیم....
1:40 PM
نقل قول:
با استفاده از برنامه Hirent boot ( دانلودش کردم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم و حتی نمی دونم که اسمش رو هم درست نوشتم یا نه ؟ ) میتونیم بریم تو ادمین این به اون سخت گیری های شما در (پس میشه یه کارایی کرد )
خوب حالا ما دنبال این هستیم که اطلاعات خودمون رو زیاد کنیم و می خواهیم همه روش های این دور زدن ها رو یاد بگیریم ( بیشتر بدون کمک از برنامه های فرعی )
اره اسمشو اشتباه نوشتید باید به این صورت نوشته بشه: Hiren's BootCD
یه توضیحی در این مورد بدم:
این یه ایمیج هستش که ابزارهای بسیار گوناگونی در قالب بوت به شما ارائه میده که یه قسمت خیلی کوچولوش مربوط به حذف پسورد Admin از طریق بوت هستش.
از تو این وادی ها هم بیاین بیرون.... آخه اگه یارو قسمت بوت سی دی رو برداشته باشه و برای BIOS هم پسورد گذاشته بود چی؟.... آره می دونم حتما دوباره میگید با روش هایی پسورد BIOS رو حذف می کنیم.... بیاین فقط از طریق ویندوز بحث کنیم... ههههبببببب
سوالی که دوست داشتم دوستان بگن و نگفتن اینه که: این محدودیت اجرا نشدن هیچ فایل Exe چطوری اعمال شده؟ یا اصلا وقتی یه فایل Exe رو اجرا می کنیم چی میشه؟ چه پیغامی مثلا سیستم میده؟؟؟
نقل قول:
من روشی که دوستمون توی پست اول قرار دادن را خیلی وقته می دونم و از همین روش هم استفاده می کردم توی خیلی از کافینتها که با خود سیستم عامل رجیستری را قفل کرده بودند راحت جواب می ده .
اما توی بعضی دیگه که از برنامه های قوی تری استفاده کرده بودند متاسفانه جواب نمی ده .
حتی توی بعضی ها هم که با برنامه فقل شده بود جواب می داد .
توی این مورد دوستان یه چیزی رو فراموش می کنند و اون اینه که باز کردن رجیستری و دیدن محتویات اون به هیچ دردی نمی خوره !!!!
یعنی اینکه اگه اجازه(Permisin) ویرایش ( Write) رجیستری گرفته شده باشه ، حالا حتی اگه کاربر لیمیت با ابزار خود ویرایش رجیستری ویندوز یا هر ابزار دیگه ای نمی تونه رجیستری رو ویرایش کنه.... در کل : دیدن رجیستری ملاک قابل تغییر بودن اون نیست!!!!