اين مودم زولتريكس سه چيپو من نمي فهمم براي چي پيشنهاد ميديد ؟
Printable View
اين مودم زولتريكس سه چيپو من نمي فهمم براي چي پيشنهاد ميديد ؟
اساتيدجان.........................ميش نظرتون رو راجع به اين كيسMEC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه پاور 500 سيلور هم روش هست و قيمتشم 36 تومنه بگين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟براي يه سيستم مين945 گرافيك آنبرد با يك E4300 ميخوام..................كارت اضافي هم نداره.................فقط يك DVD Writer و هارد داره و...............پاور كم نمياره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا چقدر به اين پاور ارزون و كيسش ميشه روش حساب كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟براي يك اداره كيخوام ببندم نه يوزر حرفه اي....................
کاملا درست می فرمایید من این مودم رو روی یه مین گذاشت وقتی نصبش میکردی سیستم موقع لود ویندوز گیر میکرد.نقل قول:
Gaban عزیز من فکر میکنم نظر شما اینه که ما به دوستان adsl رو پیشنهاد کنیم درسته؟نقل قول:
اگه اینطور باشه باید بگم بیشتر مواقع وقتی سعی میکنیم یه سیستم رو با یه محدوده قیمت پیشنهاد بدیم و یا خودمون برای مشتری ببندیم سعی میکنیم از سر و ته قطعاتی مثل : مودم . درایو های نوری . هارد با ظرفیت های پایینتر و ...غیره که تاثیر زیادی در قدرت سیستم ندارند بزنیم تا در عوضش به قطعات دیگه ای مثل cpu و motherboard و ram و ... بقیه که به نظر من مهم تر هستند بیشتر از نظر مالی رسیدگی بشه تا به اون رنج قیمت برسیم .
و گرنه مودم zoltrix 3chip مودم بدی نیست لا اقل از giga و d-link که اینها هم به وفور در بازار یافت میشه بهتره.
شما ببینید در سیستم اولی من مودم adsl asus am602 رو که حدود 50 تومان هستش پیشنهاد کردم که سیستم دوستمون از رنج قیمتی که داده بود 50 تومان گرونتر شد اما در سیستم دومی مودم رو 15 تومان در نظر گرفتیم تا قیمت همون قیمت مورد نظر دوستمون شد اینجا دیگه انتخاب با خودشه که هر دو سیستم رو میتونه داشته باشه یا با مودم 15 تومانی و یا اینکه با مودم 50 تومانی انتخاب با خودشه.
مودمهای گیگابایت که چیپ HSF دارند نسبت به مودمهای زولتریکس که سه چیپ و HCF هستند هم بهتره و هم اینکه در ویستا براحتی شناسایی میشه. ( همون مودمهای 8 هزار تومانی ... )نقل قول:
من مودم های 8 هزار تومانی گیگا بایت رو اصلا تایید نمیکنم این در عمل ثابت شده تا سال قبل برای مشتری از این مودم ها با گارانتی آواژنگ می بستیم که در کارایی اصلا به zoltrix نمیرسند عیب هایی هم که داره اینه که : یه چیپ هستش و سرعتش واقعا نسبت به زولتریکس پایین تره در حین connect زیاد dc میشه و اگه از خروجی phone به تلفن وصل باشه با یه تماس تلفنی سیستمی که خاموش هست رو روشن میکنه .( این اتفاق برای تمامی کسانی که مودم گیگا داشتند و از خروجی phone استفاده میکردند اتفاق می افتاد که بعد از تماس با خود شرکت خودشون هم این مسئله رو بعنوان یه عیب تایید میکردند و تاکید داشتند از خروجی phone استفاده نکنیم.) و الان حدود چند ماهی هستش که zoltrix کار میکنیم و نسبت به گیگا بهتره.نقل قول:
ویرژیل عزیز شما در صورتی میتونید در مورد قطعاتی مثل مودم صحبت کنید که با انواع مدل ها و مارکهای اون کار کرده باشید.
سلام ..
من منظورم پيشنهاد مودم ADSL نبوده بلكه منظورم دقيقا حرف Virgil بود ..
من خودم مودم گيگا دارم و تجربه كاري مودم زولتريكس رو هم ديدم . در ضمن اونچه كه كاملا مشخصه اينه كه چيپ HSF نسبت به HCF جديد تره ( همين فكر كنم كافي باشه و احتياجي نباشه ريز تر بهش نگاه كنيم )
مودم سه چيپ زولتركيس هم دقيقا داره از اين شعار ( يعني سه چيپ بودنش ) داره سوء استفاده مي كنه و در اين در حالي هست كه سه چيپ بودنش هيچ برتري بهش نداده . از طرفي وجود مشكلات فراوان با اين مودم و قيمت كاذب اين مودم اضافه ميشه به ضعف هاش .. نهايتا اينكه مودم زولتريكس از نظر من جزو مودم هاي تعطيل محسوب ميشه .
اینکه از چیپ جدیدتر استفاده میکنه دلیل محکمی برای برتری نمیتونه باشه روی این مسئله باید بیشتر زووم بشه تا فرق چیپ های HSF و HCF از نظر برتری اثبات بشه . (البته من خودم دارم یه تحقیقی در این رابطه میکنم )نقل قول:
در ادامه صحبت هاتون به معایب مودم ZOLTRIX اشاره کردید که دوست دارم چند تای اونها رو ذکر کنید.
مرسی از همه دوستان که جواب دادن .
جناب gabana ممنون میشم اگه شما هم سیستم پیشنهادی رو بگین . مرسی