نه بابا واسه خودم نمیخوام که برای پدرم میخوام بخرم آخه اون دو تا گوشی داره و گفتم یه گوشی سبک براش بگیرم یا اینکه یه گوشی با دو سیم کارت اما در مورد دی880 اطلاعات زیادی ندارم و نمیدونم خوبه یا نه.
مگه حافظه داخلی یو100 چقدره؟
Printable View
نه بابا واسه خودم نمیخوام که برای پدرم میخوام بخرم آخه اون دو تا گوشی داره و گفتم یه گوشی سبک براش بگیرم یا اینکه یه گوشی با دو سیم کارت اما در مورد دی880 اطلاعات زیادی ندارم و نمیدونم خوبه یا نه.
مگه حافظه داخلی یو100 چقدره؟
متاسقانه 70 مگابایت
بابای ما رو بسه:31:نقل قول:
در مورد دی880 میشه توضیحاتی بدین.دو سیم کارت بودنش مشکلی پیش نمیاره؟؟؟؟؟از این چینی های بازار بهتره؟
اتفاقا خواستم همینو بهت بگم
خوب معلومه که از اونا بهتره
اصلا اسم اونا رو نیار
البته یه گوشی هم هست به نام Ast اونم دو سیم کارته هستش که مونتاژ ایرانه
البته فکر نکنم با گوشیای چینی خیلی فرق بکنه
برای خرید گوشی دو سیم کارت فقط طرف دی 880 برو . فقط دو سیم کارت نیست . این گوشی طراحی صفحش بصورت آینه ای . 3.2 مگاپیکسل دوربین با اتوفوکاس . باتری خفنی داره . 2.3 اینچ هم ال سی دی ( از ان 73 یه خورده کوچیک تر )
اون لینکی که صفحه قبل گذاشتم در مورد d880 هست مگه ندیدی ؟؟نقل قول:
تو همین فرومه خودم معرفیش کردم الانم که اطلاعاتشو همه جا میتونی پیدا کنی مثلا gsm.ir ...
880 از همه لحاظ تایید میشه چون همزمان با 2 سیم کار میکنه ولی در گوشیهای چینی باید بین سیمها سویچ کنی
البته در این که گوشیهای چینی اصلا بدرد نمیخوره شکی ندارم ولی بعضیهاش بدون سوییچم دو سیم رو همزمان ساپورت میکنه...نقل قول:
راستی این D880 قیمتش چنده؟
الان حدود 480 تا 500 ، البته یه کسی از دوستان گفت چون تازه اومده این قیمت هست!