امضا ...فلانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ادیت شد ...
این امضااغلب مشترک هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
امضا ...فلانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ادیت شد ...
این امضااغلب مشترک هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكسه كه تابلوه ولي به زيرش توجه كنيد
ایرانی زندگی میکنم ایرنی میمیرم وقت جنگ اسلحه تو دست میگیرم
همیشه ایرانی باشید
مثل اینکه بیشتر دوستان متوجه منظور زننده تایپیک نشدن..
منظور ایشون این بود که عین امضای خودتونو اینجا بعنوان پست بزنین که اگه روز روزگاری برای تنوع قصد ادیت امضاتونو داشتین امضا پیشینتون اینجا و در این تایپیک همیشه بمونه ....
اینم امضای کنونی من :
يك مشت گدای عرب از راه رسيدند... در ميهن پررونق ما خانه گزيدند
با روضه و با روزه در اين باغ پراز گل... چون گاو دويدند و چريدند و خزيدند
300 ساله يكي از يوزرهاي فروم اين امضاشه ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هرکسی از ظن خود شد یارمن
معلومم نيست چندتا يار داره !!! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امضای منم که هست... فکر نکنم دیگه تغییرش بدم.
"
دنیای غریبی ست نازنین!
کاش این مردم، دانه های دلشان پیدا بود.
"
اینم امضای من:
ای خدا دلگیرم ازت ------ ای زندگی سیرم ازت
ای زندگی میمیرمو ------ عمرمو میگیرم ازت
چه اعتراف تلخیه ------- انگار رسیدم ته خط
وقت خلاصی از همست ----- ای دنیا بیزارم ازت
فعلا که همینه.حالا کی عوضش کنم معلوم نیست.
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند *** چون به خلوت میروند آن کار دیگر می کنند
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس *** توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می کنند
مال كدوم آهنگ هيچكس بود؟نقل قول:
◙
دوست عزیز گفته بودیم که از دادن پستی که ربطی به این تاپیک نداره خودداری کنید ....نقل قول:
ممنون
لطف کنید با ذکر نام امضا هاتون رو بذارید
ایمان جان ممنون . لطف کن اگه نام شاعرشو میدونی حتما ذکر کن .نقل قول:
wookman خان .. شما دیگه چرا ؟:31: لطف کن فقط امضای خودت رو با ذکر نامش بذار ..نقل قول:
آخه این کاری که کردی موجب کل کل میشه ..!
عزیز یک بار بنویسش ... همین رو ویرایش کن .. ( همون پایینی رو بنویس ) ممنوننقل قول:
نقل قول:*in* عزیز گفته بودیم که حتی المکان لینک و عکس نباشه ..؟نقل قول:saviss عزیز امضاتون رو حتما یک بار بنویس ..
در پایان ممنونم عزیزان ...