خدایی کدوم گلتون قشنگ بود .هر سه تا رو اشتباه دفاع و دروازبان و 3 تا دروازه خالی اونم 7 نفره در مقابل 12 نفر.نقل قول:
Printable View
خدایی کدوم گلتون قشنگ بود .هر سه تا رو اشتباه دفاع و دروازبان و 3 تا دروازه خالی اونم 7 نفره در مقابل 12 نفر.نقل قول:
بهر حال بعد از این همه پیروزی و شکست دادن تیم های دیگه یه بار هم باختیم تا تیمهای دیگه هم احساس قدرت بهشون دست بده
همین که انقد از شکست دادن پرسپولیس خوشحال شدن معلوم میشه که قبول دارن پرسپولیس قدرت اول فوتبال ایرانه
واقعا گلهای مسخره ای هم زد این پاس همدان. اصلا قشنگ نبودن
نقل قول:نقل قول:mansour 64 عزیز ...نقل قول:
شما برای چی 3 پست الکی زدی؟!:41:
اولا این پستها ربطی به خبرها و تحولات پاس همدان نداشت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما شما کل این 3 مطلب باید تو یک پست بزنی.اینجا از اون فروم های خنده دار نیست!
--------------------------------------------
خدمت تمامی طرفداران پاس همدان هم این پیروزی رو تبریک میگم.
گلهای این بازی رو جعفرپور ۲۷
مهدی جعفرپور ۵۷
مهدی جعفرپور۸۱
زدن .
ولی استقلال ازتون انتقام میگیره!(شوخی):31:
جنبه بعضی تیمها و بازیکنها رو دیدیم.
مهدي جعفرپور:
اين سه گل عيدي من به مردم همدان است
حتي خوش شانس ترين كارشناس هم تصور نمي كرد وينگو بگوويچ مهدي جعفرپور را به عنوان يار اصلي به ميدان بفرستد.
جعفرپور انگار براي بازي هاي جام حذفي ساخته شده است. هرچقدر در ليگ برتر كم فروغ نشان داد، در جام حذفي تلافي كرد. البته مصدوميت او در آغاز ليگ برتر به ضررش تمام شد.
فكر ميكردي اين چنين هت تريك كني؟
سه گل كه نه اما گفته بودم كه گل مي زنم.
گويا در پست مهاجم نوك بهتر بازي مي كني؟
وينگو هر جا مرا بگذارد، به بهترين شكل بازي مي كنم. فرقي نمي كند مهم پيروزي تيم است.
اما شما در خط حمله يك تنه پرسپوليس را حذف كرديد؟
نه اينطور نيست. همت تمامي بازيكنان بود. من هم نقش كوچكي در تيم پيروزي داشتم.
با پنج گل آقاي گل جام حذفي شدي، بازهم گل مي زني؟
قطعا، توانايي من بيش از اينهاست. وقتي مهاجم نوك هستم بايد گل بزنم.
با اين سه گل مطرح شدي چه حسي داري؟
براي من فرقي نمي كند. از اينكه تيم ما به يك مرحله بالاتر صعود كرد، بسيار خوشحالم.
چند گل هم نزدي؟
شانس يارم نبود. مي توانستيم پرسپوليس را شش گله كنيم.
اين سه گل چطور، شانسي بود؟
مگر در فوتبال حرفه اي مي شود دل به شانس بست. بر حسب تاكتيك تيم و استفاده مناسب از موقعيت هاي گلزني بود.
وقتي گل مي زدي، حركات بازيكنان برزيل را انجام مي دادي؟
خب پاس هم برزيل فوتبال ايران است (باخنده).
فكر مي كني جاي چترآبگون را بگيري؟
مصطفي مهاجم خيلي خوبي است و كسي نمي تواند جاي او را پر كند. هر بازيكني قابليت هاي فني خودش را دارد و اين نظر سرمربي تيم است كه كدام بازيكن در تركيب باشد.
انتقام شكست دور رفت را گرفتيد؟
هدفمان هم اين بود. پرسپوليسي ها مغرور بازي مي كردند و ما هم براي برد انگيزه داشتيم.
آنها در پايان بازي گريه كردند؟
طبيعي است آنها تصور شكست را نداشتند به خصوص اينكه سه گل دريافت كردند. تيم بازنده هميشه ناراحت است.
تماشاگران شما را خيلي تشويق كردند؟
آنها لطف دارند. ما به عشق آنها فوتبال بازي مي كنيم و براي خوشحالي اين عزيزان مي بريم.
گل هايت را به چه كسي هديه مي كني؟
اين سه گل عيدي من به مردم همدان است
سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: پرسپوليس تهران در بازي جام حذفي مقابل اين تيم شانسي براي برد نداشت.
وينگو بگوويچ در جمع خبرنگاران در همدان افزود: تيم پاس در اين بازي سه گل زد و سه شانس قطعي گل را از دست داد. پرسپوليسي ها بايد در اين بازي شش گله مي شدند.
وي اضافه كرد: بازيكنان پاس موفق شدند تاج زرين را بر سر خود بگذارند و اين افتخار را به مردم فوتبالدوست همدان هديه مي كنم.
بگوويچ اظهار داشت: تيم ما امروز نشان داد در فوتبال شانس پيروزي فقط مختص تيم هاي بزرگ نيست و توانستيم به بازيكنان پرسپوليس درس گلزني بدهيم.
وي بيان كرد: پرسپوليس در چند بازي اخير خود به رغم برد، بازي هاي زيبايي به نمايش نگذاشته است و فوتبال را يكنواخت ارائه كرده بود.
سرمربي تيم پاس همدان در خصوص درخشش جعفرپور كه موفق به زدن سه گل اين بازي شد، گفت: اين مهاجم يكي از پديده هاي ليگ برتر است كه روي آن باز حساب باز كرده ايم.
بگوويچ يادآور شد: از همان ابتداي حضور در جام حذفي فقط به فكر قهرماني هستيم هر چند پيش بيني آن سخت است.
وي ميانگين سني بازيكنان تيم فوتبال پاس را 22 سال عنوان كرد و گفت: با وجود اين بازيكنان جوان به طور حتم در نيم فصل دوم ليگ برتر و بازي هاي آينده جام حذفي با قدرت بيشتر حضور مي يابيم.
سرمربي تيم فوتبال پاس همدان در خصوص ديدار آينده اين تيم مقابل فولاد خوزستان در جام حذفي اظهار داشت: فولاد تيم با انگيزه اي است و بازي دشواري پيش رو داريم.
پاس، خاطره تلخ را بعد از 9 سال زنده کرد
براى پرسپوليس همه تلخىها و سياهىهاى دنيا يکجا از راه رسيد و رکوردشان را خراب کرد. 9 سال قبل پاسىها يک بار ديگر، رکورد آنها را باطل کرده بودند. در روز 21 اسفند سال 77، پرسپوليس بعد از 14 بازى متوالى توأم با برد، به پاس باخت و حالا بعد از 18 بازى متوالى بدون باخت، يک شکست نصيب آنها شد؛ شکستى که پرسپوليس آن را فراموش نخواهد کرد.
اوليايي: 5، 6 بازيکن در تيمملى داريم!
اردوى تيم پاس تا 11 دى ماه تعطيل شد و بازيکنان اين تيم به استراحت خواهند پرداخت.
مرحله آغاز اردوى پاس براى نيمفصل دوم در همدان است اما به احتمال بسيار آنها يک اردوى خارجى هم خواهند داشت.
کاظم اوليايى مديرعامل پاس همدان در پايان بازى ديروز اظهار داشت: فدراسيون فوتبال اجازه حضور بازيکنان ملىپوش را در اردوى خارجى تيم نمىدهد. البته هنوز اسامى نفرات حاضر در ليست 50 نفره تيمملى مشخص نيست ولى با توجه به عملکرد پاس احتمال مىدهيم 5، 6 ملىپوش داشته باشيم؛ ضمن اينکه تيم ما داراى بازيکن دانشجو و سرباز است و همين مسايل احتمال لغو اردوى خارجى را افزايش داده است
بدون شك يكي از خوشحال ترين نفرات تيم پاس همدان پس از شكست پرسپوليس، منصور پورحيدري بود.
مردي كه كمتر حرف مي زند و زياد احساسات خود را بروز نمي دهد اما پيروزي در بازي مقابل پرسپوليس براي منصورخان كه گرايش به آبي ها دارد و متعهد به سبزپوشان است، اهميت دوچندان داشت. حالا او در كسوت مدير فني فاتح دو ميدان بزرگ است. شكست استقلال و پرسپوليس كارنامه خوبي براي او و ديگر اعضاي كادر فني پاس همدان محسوب
مي شود.
پيروزي دلچسبي داشتيد؟
بله، هر تيمي كه بيشتر تلاش كند، برنده ميدان است. بازيكنان ما هم زحمت زيادي براي اين پيروزي كشيدند.
اما پرسپوليسي ها شانس خود را براي پيروزي مقابل پاس زياد مي دانستند؟
به هر حال هر تيمي تفكرات خاص خودش را داردف ما هم معتقد به شكست آنها بوديم.
جعفرپور ستاره اين ميدان بود، مثل بازي قبل برابر فولاد يزد، اتفاقي افتاده؟
نه او در اوايل شروع ليگ برتر مصدوم شد و براي آماده سازي نياز به زمان داشت. حالا به روزهاي اوج رسيده و توانايي فني خود را به خوبي بروز مي دهد.
گل هاي شما بر اساس تاكتيك خاصي بود؟
به هر حال تيم ها بر اساس تمرينات هفتگي بازي رسمي خود را انجام مي دهند. ما هم براي گل هاي خود برنامه ريزي كرده بوديم.
قدرت پاس اين بار هم به اثبات رسيد؟
همين طور است. اينجا عيار واقعي پاس مشخص شد.
نظر شما در باره تماشاگران چيست؟
بارها گفته ام كه در طول 40 سال فعاليتم در فوتبال نظير چنين تماشاگراني را نديده ام. آنها بي نظير هستند.
اما در پايان بازي به داخل زمين هجوم آوردند؟
به هر حال طبيعي است كه پيروزي شيريني نصيب ما و تماشاگران ورزش دوست همداني شده و آنها مي خواستند خوشحالي خود را به گونه اي بروز دهند هر چند مغاير با فوتبال حرفه اي است و بايد كنترل شود.
پاداشي در نظر گرفته مي شود؟
اين بستگي به مسوولان باشگاه دارد و آنها بايد بگويند.
از تيم راضي هستيد؟
قطعا، تيم ما جوان و با انگيزه است و مطمئن باشيد بهتر از اين ها خواهد شد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از شكست 3 بر صفر تيمش مقابل پاس همدان و حذف از جام حذفي گفت: فوتبال برد و باخت دارد و من از عملكرد بازيكنانم كاملا راضي هستم، اين جاي تقدير دارد كه بعد از باخت خودمان را با بزرگي نشان دهيم و از پاسخگويي هراسي نداشته باشيم.
افشين قطبي در جمع خبرنگاران افزود: گلهاي بدي خورديم و اين فشار را روي تيم ما زياد كرد، ضمن اينكه موقعيتهاي زيادي هم داشتيم و در نيمه دوم با فرستادن نيكبخت به بازي سعي در عوض كردن بازي داشتيم اما متاسفانه گل دوم چاقويي بود در قلب ما كه هم روحيهي ما را پايين آورد و هم ويتاميني بود براي تيم پاس؛ در فوتبال يك گل بد خوردن مثل دو گل خوردن است.
وي ادامه داد: تيم ما در مجموع خوب بازي كرد و تا آخر روحيهي برد را داشت، اما كارتهاي قرمز آرامش را از تيم ما گرفت و تصميمگيري را براي مربيان مشكل كرد، به طوري كه اين بازي براي ما تبديل به يك بازي تلخ شد.
سرمربي پرسپوليس گفت: پرسپوليس در ليگ برتر در صدر جدول قرار دارد و اين كه انتظار داشته باشيم يك تيم در يك فصل دو جام را در اختيار بگيرد بسيار بيانصافي است.
وي گفت: بازي در زمينهاي نفت آبادان و پاس همدان بسيار براي ما سخت بود و فكر ميكنم اگر آ.ث. ميلان هم در زمين همدان بازي ميكرد دچار مشكل ميشد.
Mansour جان خودت فهمیدی چی گفتی؟
خودت پست زدی اونوقت خودت جواب خودت رو هم دادی؟
در کل مهم برد بود که پاس از آنه خودش کرد و به تیمهای تهرانی ثابت کرد که فقط بلدند کری بخونند و فقط از خودشون اسم در کنند ولی در عمل هیچ........
در کل این برد رو به همه ی برو بچ همدانی و پاسی تبریک میگم.
به امید قهرمانی پاس همدان
یا حق
ای بابا! خیلی خب1 من روزی که این پیغاما رو فرستادم یه هو اشتراکم مشکل دار شد بعدش که دست شد دیدم سه بار اولین پیغام رو فرستاده برای اینکه تکراری نباشن مجبور شدم یه چسز دیگه به جای همونا تو ویرایش وارد کنم. دنبال گزینه حذف پیغام هم گشتم ولی پیداش نکردم.