-
دوستان لطفا من رو راهنمائي كنيد:
من دادم بيرون كه با باكس برام فلش كنند و از ورژن 11 به ورژن 20 ارتقا بدن ولي متاسفانه بعد از يك ساعت پيغام خطاي زير راداد:terminal error
راستش من فرصت و حوصله ندارم كه خودم با nsu ارتقاش بدم با باكس هم كه error ميده حالا اگه ميدونيد بگيد اشكال از كجاست چرا با باكس نميشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
سلام
ممکنه که سایتی که بتوان دانلود کرد معرفی کنید چون یک ادرسی را من دانلود کردم با اینکه نوشته بود 110 مگ ولی 22 مگ دانلود تمام برنامه بود.
-
آپدیت کردم
به نظرم موزیک پلیر داغون شده چون بعضی از قسمت هاش مثلا درست کردن لیست پخش گیر میکنه و باید چندلحظه صبر کنی تا درست بشه
اون بازی فیفا 2007 که گفتی در حد پلی استیشنه فایل sis ش رو خیلی وقته دانلود کردم و روی گوشیم نصبه تازه ورژن فولش هست و محدودیت بازی نداره ولی بازی فیفا 2007ی که هنگام آپدیت بهش اضافه میشه دمو هست و نوشته 10 تا بازی بیشتر نمیتونین انجام بدین
بهترین خصوصیتش رفع مشکل عدد 4 و 7 فارسی و سرعت بالای گالری است که واقعا ارزش آپدیت به اون میده
-
سلام
من که گوشیم رو آپدیت کردم باتریش هیچ فرقی نکرده یک روز نمیشه که سریع خالی میشه
-
سلام علیکم
اینجانب تا به حال چندبار با ویندوز vista اقدام به نصب و اجرای nsu كرده ام اما متاسفانه پیغام زیر را بعد از حدود 1 دقیقه نشان داده و برنامه بالا نمی آید:
"critical software components are missing please reinstall "
لطفا راهنمایی کنید.
-
نمیدونم.
ولی نباید با ویندوز ویستا مشکل داشته باشه.
شاید فایلت خرابه. دوباره دانلودش کن.
به این تاپیک یه سری بزن:
کد:
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=222475
-
سلام . من گوشیم رو آپدیت کردم
دیگه -- نمیشه چه کار کنم
-
آقا من هر کاری کردم پیدا نکردم آپدیت رو