سلام
دوستان نظراتشونو دادن
ولی این کاری که می گم با دو حرکت نیس ولی تو دو سوت(حدودا 2 ثانیه)سیستم رو خاموش می کنه.
task manager رو باز کرده---> از منوی shutdown گزینه turnoff را همزمان با پایین نگهداشتن CTRl می زنیم .
Printable View
سلام
دوستان نظراتشونو دادن
ولی این کاری که می گم با دو حرکت نیس ولی تو دو سوت(حدودا 2 ثانیه)سیستم رو خاموش می کنه.
task manager رو باز کرده---> از منوی shutdown گزینه turnoff را همزمان با پایین نگهداشتن CTRl می زنیم .
سلام عزیزان!:11::11:
با تایید نظریه همه دوستان بغیر از DoNkHoWaN عزیز ( چون زمانی که من کلید Window+u+u را میزنم پنجره ها Utility Manager و Microsoft Narrator باز میشه ) من هم یه راه بنظرم میرسه که نمیدونم دو حرکت است یا سه حرکت که اینجا مینویسم.
تمامی پنجره های باز را Minimize نموده و بعد کلید های Alt+F4 را فشار دهید و بعد از آن کلید U را فشار دهید که کامپیوتر بالافاصله Turn Off میشه!
راستی DoNkHoWaN عزیز اگر در مورد این فرمان Window+u+u توضیح بدی ممنون میشم زیرا همانطور که گفتم با فشار دادن کلید های متذکره کامپیوتر خاموش نشد.
همه مؤفق و کامگار باشید!:10:
فرهمنــــــــــــــــــــ ـــــــــد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرهنمد شما نباید همزمان Window رو پایین نگه دارید و U را بزنید بلکه باید یک بار widnow را بزنید و بعد دوبار U را بزنید یعنی وقتی منوی استارت باز شد
موفق باشید
سلام DrXoX عزیز!
ممنون عزیزم.خیلی لطف نمودی.نقل قول:
سلام
فرهنمد شما نباید همزمان Window رو پایین نگه دارید و U را بزنید بلکه باید یک بار widnow را بزنید و بعد دوبار U را بزنید یعنی وقتی منوی استارت باز شد
موفق باشید
مؤفق باشی عزیز!
فرهمنــــــــــــــــد
بابا این که دیگه کاری نداره !!!!!:31:
تو کیبورد های مولتی مدیا (( کیبرد هایی که علاوه بر دکمه های اساسی تو قسمت بالای کیبورد دکمه های اضافی هم دارند )) یه دکمه برای standby و یه دکمه برای خاموش کردن سیستم هست !!!:5:
همون یه دکمه رو فشار بده تا سیستم خاموش بشه و بجای دو حرکت از یه حرکت استفاده کرده باشی !!!!:46::31::27:
من که خودم همیشه اینجوری سیستمم رو خاموش میکنم !!:8: