U should mention this essay !! in chatroomنقل قول:
Look at the topic my friend
Printable View
U should mention this essay !! in chatroomنقل قول:
Look at the topic my friend
any mirror on rapidshare?نقل قول:
salam
man inja taze varedam
mikhastam in sery ro DL konam (poste shomare 5
vali nemishe ,
mishe lotfan komakam konin?
chon taze vared hastam ham nemitoonam payghame khosoosi bedam be kasi ke posto zade o mostaghym komak bekham
مشکلت چیه؟ .. من الان چند تا از لینک ها رو چک کردم سالم بودن .. شما باید هر لینک رو توی یه صفحه باز کنی و بعد اون دکمه وسطی (download) رو بزنی تا بری به صفحه رپیدشیر اون ...نقل قول:
vaghty mizanam linko halate addi rapid share nemiad
yani man ta hala in modeli nadide boodam nemidoonam bayad che kar konam:-??
RapidShare DownloadPlease complete a survey to download the file on RapidShare
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Want to Play FreeLotto?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Love Calculator
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Want a Free iPhone?
Your IP: 213.185.6.12
Attention!!: You must use real information in this survey or you will be permanently banned from this web site after the information is reviewed.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] No Thanks [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OK
Closing in seconds
vaaaaaaaaaayy
in site cheghadr ye jooraeee sakhtehhh
har op[sty bayad taeed she??!!!!!!!!!!!!
yani ta chand sal dige man movafagh be dl mishammmm
paygham khosoosi ham ke nemishe dad
:((
عجیبه .. من مشکلی ندارم ... مطمئنی که مسیر رو درست میری : توی لینکی که واسه ات میاد سه تا دکمه کنار هم هست که شما باید وسطی رو بزنی (اونی که روش نوشته دانلود) ... همچین صفحه ای داری ؟ ...نقل قول:
یه راه دیگه اش هم اینه که ما خودمون یکی یکی لینکهای رپید رو بهت بدیم ... مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vaghty mihkam linkaye POSTE SHOMARE 5 ro DL konam , aslan halate addi rapid share nemiad . hamoontor ke gozashtam too poste ghabl , ye boxe meshki baz mishe ba matne bala ( ke gozashtam poste ghabl )نقل قول:
nemidoonam bayad che kar konam ..
mercc az javabatoon
rasty man work book ha ro nemikham ,faghat ketabaye interchange ro mikham ,نقل قول:
با توجه به اینکه مثلا من وقتی چک می کنم مشکلی ندارم ، ظاهرا مشکل از سمت شماست ... اگه واقعا انقدر اظطراریه ، خب برو یه کافی نت یا خونه یه دوستی ... الان مشکل شما دیگه بحث پیدا کردن کتاب و زبان نیست ظاهرا ، بلکه مشکل نرم افزاری در دانلوده ... (از روی ip ، اینطور به نظر میاد که سوئد هستی...)
mamnoon ,emtehan mikonamنقل قول: