ممنون سعید جان ، اگر بتونم که حتما N95 می گیرم .
Printable View
ممنون سعید جان ، اگر بتونم که حتما N95 می گیرم .
ولی n93 کیفیت فیلمبرداریش خیلی بیشتره..
با تشکر از همه دوستان و سعید جان
راضیش کردم که از گوشی های کشویی مثل N93 یا N95 بگیره .
ولی n93 باید گرون باشه برای ما ، اگر کمی صبر می کرد کمکش می کردم که n95 بخره ولی عجله داره .
ان93 به درد خانوم ها نمیخوره هم سنگینه و هم بزرگ
n93i بگیری بهتره خیلی قشنگتره و هم سبکتره توی دوربین عکاسیش هم میگن نویز کمتری داره
واسه اولین باز یه حرف منطقی زدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شوخی کردم
راست میگه ایمان جان روی این گزینه ها بیشتر فکر کن ...
شوخی شوخی حرف دلت رو زدیا:31:نقل قول:
مثله اینکه مقدمات صلح داره ریخته میشه.:10::10:
نقل قول:
چشم سامسونگ جان . حتما فکر می کنم
zimka جان شما که خودتون k800 دارین ازش راضی هستین ؟ کیفیت فیلمبرداریش خوبه ؟ با چه رزولوشنی فیلمبرداری می کنه ؟نقل قول:
ممنون از همه
از کا800 خودم خیلی راضی ام.ولی تنها نقطه ضعف این گوشی فیلمبرداری ضعیفش هست.ولی مثله اینکه با عوض کردن درایور دوربینش سرعت فریمش از 15 به 30 و 35 افزایش پیدا میکنه اما کیفیت آن همچنان Qcif هستش.نقل قول:
برای فیلمبرداری به نظرم این گوشی ها خوبه البته برای خانوم ها:
n93i/95-vga 30 frame قیمت ان93 ای حدود 520 تومان هستش البته بسته به نوع گارانتی.قیمت ان95 هم 540 هزار تومان هستش.هر کدوم که دوست
w900 sony-30 frame Qvga این گوشی نواش توی بازار نیستش و همشون دست دومه. با اینکه دو سال از عرضه ی اون میگذره ولی همین الانش هم جز بهترین گوشیهای بازاره.اولا ژاپنی هستش. صدای بلند .بهترین دوربین عکاسی2 میگاپیکسلی. به همراه کا850 بهترین فیلمبرداری سونی اریکسون رو داره.قیمتش دست دوم این گوشی بسته به خود گوشی تقریبا 300 تومان است.
K850 فیلمبرداری اش مثل دبلیو 900 است و قیمتش فعلا خیلی بالاست و ارزش خرید نداره
n73تقریبا 320 تومان هستش و گوشی خوبیه.
u600/700 قیمت یو600 تقریبا 250-60 هزار تومانه و قیمت یو700 تقریبا 290-300 تومان.ولی گوشیهای واقعا شیکی هستن
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
u600/700 قیمت یو600 تقریبا 250-60 هزار تومانه و قیمت یو700 تقریبا 290-300 تومان.ولی گوشیهای واقعا شیکی هستن
Zimka جان از اطلاعات کاملت ممنونم دوست عزیز
سعی می کنم راضیش کنم که n93i بگیره ( خوشم اومده ازش )