به نظرم نصف عمرت در فنا بوده كه Dmc رو بازي نكردي!!!!!!!!نقل قول:
بايد بازي جالبي باشه من تا حالا اين بازي رو نرفتم
لينك دانلودش هست؟
Printable View
به نظرم نصف عمرت در فنا بوده كه Dmc رو بازي نكردي!!!!!!!!نقل قول:
بايد بازي جالبي باشه من تا حالا اين بازي رو نرفتم
لينك دانلودش هست؟
با تشكر از SAM عزيز در ادامه پست اول بايد بگم كه سايت هاي نقد بازي از نسخه اول اين بازي به عنوان ابر بازي (Super Game) ياد ميكردند.
نكته ديگه كه بد نيست بدونين اينه كه نسخه شماره دوم توسط يه استوديو ديگه كاپ كام ساخته شد.در حالي كه نسخه شماره 1 و 3 توسط استوديو شماره 4 كاپكام ساخته شد. همينطور نسخه هاي رسيدنت اويل نيز توسط همين استوديو ساخته شد.
پس فقط عشق است استوديو شماره 4 كاپ كام
اين بازي هم فكريه هم اكشنه خلاصه خيلي زيبا و خوب هستش و اگه بازي نكني يعني همه وقتتو الكي صرف كردي
خيلي بازيه زيبايي هستش
سم عزیز اینجا هم خیلی وقت پیش یه تاپیک زده بودم .
ولی مطالبش رو اینجا میزارم .
در DMC4 با يك شخصیت جدید به نام نرو (Nero) آشنا خواهید شد كه ابتدا گمان مي شد كه با نرو آنجلو در DMC1 در ارتباط باشد ولي كاپكام اعلام كرد كه اين شخصيت ويرجيل نيست . پس اين فرضيه نميتواند صحيح باشد . به هر حال نرو رهبر گروه Order Of Knights و در صدد احيا و بازگردادن اسپاردا پدر دانته است . دانته در اين بازي دشمن شما محسوب مي شود و در طول بازي يكباره ظاهر شده و پيروان و فرماندهان شما را مي كشد . دانته در نظر نرو يك فرد مرموز و نا آشنا است . نرو از لحاظ ظاهري بسيار شبيه دانته است ، اما طبق گفته كوباياشي تهيه كننده اين بازي ، اين شباهت ظاهري ريشه داستاني ندارد و موهاي نقره اي و كت قرمز در اين بازي در واقع سمبل سري DMC محسوب ميشود . بازي در شهر فورتانا (Fortuna) اتفاق مي افتد و هنوز مشخص نشده كه آيا دانته در بازي قابل بازي خواهد بود يا نه . دست راست نرو نيز داراي قابليت هاي اهريمني است كه حمله Devil Binger را براي او به ارمغان آورده است . او ميتواند دشمنان را با دست گرفته ، به سمت خود بكشد و پرتاپ كند . اساس حملات مانند DMC3 است اما پس از كشتن يك دشمن حركات كمبو تمام نمي شود و مي توان اين حركات را طولاني تر و گسترده تر كرد .
بيش از اين جزئياتي فاش نشده است . از دوستان علاقه مند به اين بازي خواشمندم نظرات خود را اعلام بفرمايند .
اينم چند تا عكس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG]http://www.serialgamer.com/screenshots_jeuxvideo/Devil_May_Cry_4/Devil_May_Cry_4_72525.jpg
[/IMG]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
اين هم سايت براي ديدن دمو ها :
سم عزیز این پست رو ببین :
پست خودت هست توی تاپیک من !!!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=803608&postcount=22
خيلي خيلي ممنون از توصيحاتت و عكسهايي كه گزاشتي.
ولي حيف دانته شخصيت اصلي بازي نيست.اخه خيلي با دانته حال ميكردم.
خدا كنه اين نرو هم مثل اون با حال باشه و همچنين ظنز.
ویرجل و اون دختره هم توی این سری هستند یا نه؟
بنظر من این بازی هرچقدر هم که موفق از آب در بیاد حال کسایی رو که بازی کننده قسمت های قبلی بودن می گیره
فکرشو بکنین دانته به اون محبوبی بشه دشمن تازه فقط هم در طول بازی یکی دو بار بیشتر نیاد!!!
من یکی که کلی دلسرد شدم
اون از شماره 5 رزیدنت اویل اینم از شماره 4 دویل می کرای
واقعا مسخره است
اون دختره اسم داره اسمشم لیدیهنقل قول:
ویرجل و اون دختره هم توی این سری هستند یا نه؟
من که ندیدم این دو تا درباره شون صحبتی شده باشه
بنظرم کپ کام داره با شماره 4 به حاشیه می پردازه و برای شماره های بعدی برنامه ریزی می کنه چون اونقدر احمق نیستن که دانته و ویرژیل رو بعد از شماره سوم که اوج بود اینطوری به خفت بکشونن
اگه بکشونن خیلی عوضین!
آخرین خبر های منتشر شده در حول و هواشی Games Convention 2007 از Capcom اعلام شده اوایل سال 2008 نسخه اروپا بازی Devil May Cry 4 هم زمان برای PS3-PC-X360 عرضه خواهد شد نیز عنوان Monster Hunter Freedom 2 برای ماه سپتامبر عرضه میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي عاليه كه اينم بگم كه يه دستش هم اتيشيه فكر كنم طلسمه
در ضمن اگه دانته خيلي محبوب بودش منم ميدونم ولي شايد با شخص ديگه هم كلي حال كنيم حتي شايد اون حركت هاي خيلي زيبا تري از دانته انجام بده
بابا شما چه قدر عجولانه نظر میدید. بزار بازی بیاد. شاید خیلی بهتر از قبلیشا بود.کاپ کام رو چه دیدی. فعلا همهیشه نسخه های بعدی رو خوب درست کرده.:46:نقل قول: