reza12100 شما Pioneer بگيريد که هيچ وقت پشيمون نميشيد
Printable View
reza12100 شما Pioneer بگيريد که هيچ وقت پشيمون نميشيد
سلام دوستان
من توصیه میکنم هر چی میخرید سعی کنید چینی نباشه
من با رایت پنج تا رایتر لایتونم سوخت
به همه دوستان توصیه مبکنم گول قیمت بالا رو نخورن
الا رقم بالا بودن پلکستور در نطر سنجیها وقیمت بالاش در هال حاضر مفت نمیرضه چون همه جوره با یک پایونر مقایسه کردم پایونر
خیلی بهتر بود
توصیه من اینه اول سونی دوم پایونر سوم عیسوس
البته اینو بگم که حتی همون پلکستور رو بتونین ملزیش رو گیر بیارین خیلی خوبه
سلام دوستان
در حال حاضر دی وی دی رایتر HP که تازه هم وارد بازار شده جدا قویترین و مجهزترینه
قدرت رید و رایت فوق العاده بالا
قابلیت رایت هرگونه CD و ِDVD
و چیزی که رایترهای دیگه اغلب ندارند قبلیت پرینت بر روی سی دی و دی وی دی البته باید سی دی یا دی وی دی پرینتیبل باشه
در ضمن نویز و صدای خیلی کمی داره و مونتاژ هست اما با قطعات اصلی آمریکاییه
البته hp شناخته شده است و احتیاج به تعریف نداره
من پیشنهاد میکنم اگر میخواید بخرید تو همین 1 ماه بخرید چون سری اوله و برای شرکت حکم تبلیغ کیفیت رو داره و در ضمن قیمتش هم احتمالا بالا میره
قیمتش الان برای خرید جزء حدود 93 هست که در مقابل قدرت و کیفیتش واقعا می ارزه
hp تا جایی که تجربه نشون داده حتی لاشه اجناسش هم کار میکنن و عمر زیادی داره
من فکر میکنم که هیچ رایتری الان به گردش نرسه چون پایونیر و سونی رو تست کردو و HP رو از اونها بهتر دیدم
سلام دوستان لطفا منو راهنمايي كنيد
من چند وقت پيش رفتم پايتخت و چندتا رايتر قيمت كردم:
Pioneer 10A=64000
sony dru-810a=65000
plextor(مدلشو نميدونم ولي ساتا بود و 12x قيمتشم 74000 بود)
benq1640=64000
حلا موندم كدومو بگيرم؟؟؟؟ لطفا كمكم كنيد
كسي نبوووووووود............
دوست عزیز از بین این رایتر ها که گفتید pioneer بهتر از بقیه هست ولی این به این معنی نیست که بهترین رایتر هست مدلهای دیگر pioneer هستند که از این بهترند
اما در حال حاضر بهترین رایتری که وارد بازار ایران شده hp هستش
شما با پرینتر و اسکنر های hp کار کردید و میدونید که بی رقیب هستند DVD رایترش روهم خود من تست کردم و واقعا بی رقیب هست ازهمه لحاظ برتر هست
مدل HP653 حدود 65 هست شاید یه مقدار کمتر و مدل بالاتر اون حدود 95-90 هست که قابلیت پرینت روی DVD یا CD رو هم داره البته باید پرینیبل با شند
به هر حال hp تاییدیه سازمان انفورماتیک فدرال آمریکا رو داره که همین کیفیت بالای اونو نشون میده
يعني پيشنهاد شما hp است.اين مدلي كه گفتي 65000 تومن رايتره؟؟يعني چي با قابليت پرينت روي dvd؟؟
در ضمن من يه مشكل ديگم دارم و اون اينه كه رايتر حتما بايد ساتا باشه چون مادر بردم جايي براي ide نداره؟؟تبديلي چيزي وجود داره؟
snappertiger جان شما بايد ببيني چه چيزي وارد ايران ميشه. بله تو آمريكا قضيه فرق مي كنه. مثلا مادربوردهاي MSI مادربوردهای خوبین توی آمریکا ولی اون مدل چینیش که وارد ایران می شه ه شدت ضعیفه و ارزش خرید نداره.
باید دید این HP که شما می گی تو ایران هم قابل تایید هست یا نه؟
مدل های Pioneer و Lieton خوب از آب در اومدن. بقیه رو من نمی دونم.
خوش باشید.
آقایون آخرش Hp بهترینه؟ چه مدلی؟ کسی قیمت الانش رو داره؟
یکم در مورد این چاپ رو سی دی توضیح می دید؟ نیاز به مواد مصرفی خاصی داره؟
(نخواستم تاپیک جدید باز کنم)
سامسونگ دی وی دی رایتر های اروزن و با دوامی داره 1 سال هم گارانتی تعوض داره . 38 تومن