sir0c0 راست ميگه 3250 گوشي خوبيه ولي دوربينش به علت چرخشي بودن زود خراب مي شه.
Printable View
sir0c0 راست ميگه 3250 گوشي خوبيه ولي دوربينش به علت چرخشي بودن زود خراب مي شه.
6120 قیمتش چنده
همین حدودا باید باشه
به نظر من بهترین گزینه 6300 هست. هم رزولوشنش بالاست. هم تقریبا جدیده. هم خوش دسته. .قیمتشم الان حدوده 210 هزار تومنه(بدون گارانتی)و مهمتر از همه اینکه نوکیاست!
نقل قول:
به نظر من برو يه گوشي سامسونگ u700بخر خيال خودت رو راحت كن دوربين 3.2 مگا و صداي عالي با كيفيت تصوير محشر
قربانت مينا گوشي باز
ببخشيد كسي از گوشي موتورولا وي تري چيزي ميدونه به ما هم بگه به خريدش مي ارزه يا نه ؟
این دوستمون گفته تا 220! ولی U700 که شما میگید حدود 290 تومنه(بدون گارانتی). وگرنه ما بلدیم بگیم N95 هشت گیگ بگیر آخره گوشیه!نقل قول:
بابا این چه وضع راهنمایی کردنه ... همه پستارو خوندم گیج زدم ... هرکه یه مدلو گفته ... دمتون گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. یو700 سیمبین نیست و جاوا هستنقل قول:
به نظر من برو يه گوشي سامسونگ u700بخر خيال خودت رو راحت كن دوربين 3.2 مگا و صداي عالي با كيفيت تصوير محشر
قربانت مينا گوشي باز
2. قیمتش بالاتره
ولی اگه جاوا میخواست ته گوشیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به اینجا مراجعه کن :نقل قول:
ببخشيد كسي از گوشي موتورولا وي تري چيزي ميدونه به ما هم بگه به خريدش مي ارزه يا نه ؟
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=107544
نگران نباش اونم تا چند ماه دیگه فراگیر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وگرنه ما بلدیم بگیم N95 هشت گیگ بگیر آخره گوشیه!
قیمت جدید این گوشی با مموری کارت حدود 170 تومانه که با این قیمت 5700 بهترینه .نقل قول:
یه کم که فکر کردم دیدم 6120 میتونه انتخاب مناسبی باشه و اگه نخریدش ان72خوبه:31:
5700 از همه بهتره با توجه به اون چیزایی که شما میخوای
3250 صد و هفتاد تومنه؟!! مطمئنی؟!نقل قول:
5700 هم 275 تومنه ها، این دوستمون تو مایه 210-220 میخواد. 6120 تایید میشه.