کاشکی چند ثانیه از این صدای هارد رو ضبط کنید بگذارید...مثلا با موبایل...یا ام پی تری پلیر...یا ....
اینطوری خیلی دقیق تر میشه نظر داد.
Printable View
کاشکی چند ثانیه از این صدای هارد رو ضبط کنید بگذارید...مثلا با موبایل...یا ام پی تری پلیر...یا ....
اینطوری خیلی دقیق تر میشه نظر داد.
نقل قول:
به نظر من فايدهاي نداره چون صدا در هر حالت خفيف هست و چيز خاصي معلوم نيست.چون بيشتر صداي فن ها و هواي اطراف ظبط ميشه.........
جواب سوال منو ندادي قسمت اهن ربا....نقل قول:
دوست من تعميركاران حرفه اي با صدا هم ميتونن عيب يابي كنننقل قول:
باید منبع ضبط صوتی رو نزدیک همون هارد خاص نگهدارن....شدنش که میشه....فقط به قول دوستمون کمی حرفه ای گری می خواد....نقل قول:
نقل قول:
اولا شما سوالي از من نپرسيدي....
دوما من منكر اين نيستم كه يه تعمير كار ميتونه با توجه به صداي هارد اون را درست كنه.به مطلبي كه من نوشتم خوب دقت كن ميفهمي چي گفتم.گفتم از طريق ضبط صدا بنا به اون دلايل نميشه و مشكله..........
اميدوارم قبل از پست دادنتون يكمي بيشتر پست هاي دوستان را بخوننين...
ممنون ميشم
تا کار به جاهای باریک نکشیده ، اطلاعاتتو رو یک هارد دیگه بریز
به این هارد نمیشه اعتماد کرد
قول میدم دیر بجنبی کار از کار میگذره
دوست عزیز سلام
من هم یه مدتی هاردم مشکل داشت و بعد از روشن شدن تق تق می کرد وویندوز دیر لود می شد .من ابتدا
boot loader رو پاک کردم مجددا" boot loader نصب کردم درست شد . ولی در صورتی تق تق در هنگام کار با ویندوز هم ملموس است از اطاعات حتما " back up بگیر و بفرستش گارانتی.
در ضمن راه پاک کردن و نصب boot loader را حتما" پیدا کن . (سرچ کن)
اولا شما يك ذره حواست رو بيشتر جمع كن و به پست 8 برو ببين چه سوالي رو از كي پرسيدم ...نقل قول:
بچه هاي اصفهان كه خيلي حواسشون جمعه اما ...
من هم همچينين اميدوارم كه شما كمي حواست رو بيشتر جمع كني و قبل از پست دادن بقيه پست ها رو بخوني
جواب سوال رو هم تو ي هيمن تاپيك بده
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1830215", true);
اگه نباشه جاش خالی می مونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ عضويت: Mar 2007
نقل قول:
نوشته شده توسط amin123 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميشه گفت 100% از سيلند هست.....در ابتدا با استفاده از يك آهنرباي قوي روي قسمت سيلندها يك دور بزن......احتمال بسياز زياد درست ميشه.....
ممكن هم هست منظور شما تق تق نباشه و صداي ضعيفي باشه كه وقتي هارد كار ميكنه ميدهد كه اون يك چيز كاملا طبيعي است
ميشه بگي دقيقا براي چي با يك آهن ربا روي قسمت....
چجوري درست ميشه دليل فنيت چيه؟؟؟
اگه هارد sata اینه نخواستیم