خواهرم اون مغازه دار کی بوده؟؟؟؟غلط کرده این کار رو کرده!شیطونی میگه همین الان پا بشم برم کرکره ی مغازشو بیارم پایین!!برو از شکایت کن عزیز دل برادر!
Printable View
خواهرم اون مغازه دار کی بوده؟؟؟؟غلط کرده این کار رو کرده!شیطونی میگه همین الان پا بشم برم کرکره ی مغازشو بیارم پایین!!برو از شکایت کن عزیز دل برادر!
سلام ،
به نظر من برو و به رسیدگی به شکایات از اصناف شکایت بکن اونها خودشون روشهایی می دانند و پی گیری
می کنند . بر خلاف تصور خیلی منفی که ما همگی داریم چند مورد از دوستان شنیده ام که خیلی خوب
پی گیری و رسیدگی می کنند . به خاطر منافع عمومی هم که شده از این فروشنده شکایت کن باور کن اگر
هم به نتیجه نرسی ( که می رسی ) کار خیری کردی و این شخص دفعه بعد به این راحتی کلاه سر مردم
نمی گذارد . به فروشنده هم بگو که شکایت می کنی شاید اصلا خودش حساب کارش را بکند .
موافقم !این کارو بکن حتما به نتیجه میرسی ...نقل قول:
40 تومن ازش کم کرد . این ایرانی ها چرا اینقدر متقلبند . ایشالله خرج دوا و درمونش بشه .
ایشاالله
شما نباید به این زودی کوتاه میومدی
این مغازه دار....................شده باالاخره یه جا چوبشو می خوره البته مطمئن باشید اولین دفعش نبوده آخرین دفعش هم نیست
من خودم یه بار توو خوده علاالدین دیدم یارو فروشنده جلو چشم همه یه N70 کارکردرو با لباسش تمییز کرد و بعدش گزاشت تویه جعبه و یه هلوگرام هم چسبوند روش به شاگردش کفت بزار وسط اوون نوها
واقعا چی باید گفت...
هیچی نمیشه که گفت . باید ندیده گرفت دوست عزیز .
ایرانی هستیم. در ایران زندگی میکنیم.
کاری جزء تحمل نباید کرد