Cinoheh جان خیلی عالی شده میشه یه خورده مراحلشو توضیح بدی. ممنوننقل قول:
Printable View
Cinoheh جان خیلی عالی شده میشه یه خورده مراحلشو توضیح بدی. ممنوننقل قول:
این راه خوبی بود ولی خیلی کار می بره! مشکلم اینجاست که این طور کارهام یه شکل نیستن.:41:نقل قول:
بهروز جان برای این تصویر از این روش استفاده کردم؛از بین بردن این لبه ها بستگی به خلاقیت خودت داره که چطور این مشکل رو حل کنی. باید ببینی تو اون تصویر از چه روشی میتونی برای حل مشکل استفاده کنی. یکیش همین بود که mohammad_molana عزیز گفت. البته این روش برای از بین بردن اشکال ساده بیشتر کاربرد داره.نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_molana
با Stroke دادن به یه مستطیل با گوشه گرد و صفر کردن Opacity
به هر حال اگه با لبه شکل های دیگه مشکل داشتی میتونی اینجا بزاری تا من و بقیه دوستان کمکت کنیم.
دقیقاً
کاملا موافقم
به این طرح یه نگاهی بندازین :
مشکلم دقیقا همینه . همونطور که قبلا گفتم عکس پاورلیفتر اصلا اون تمیزی و درخشندگی که تو پوسترها و Wallpaper های مختلف که از عکس های برش داده شده استفاده شده دیده نمیشه .کد:http://lahijweb.persiangig.com/Babaei1223.JPG
از همه راههای که گفتین هم حتی الامکات اسفتفاده کردم حاصل شده این .
پیشنهادی ندارین بچه ها !؟ :41::10:
فکر کنم شما با ابزار پاکن عکس رو از زمینه جدا میکنی.نقل قول:
بسته به حالت عکس باید از ابزار های Lasso استفاده کنی. بعد حاشیه عکس حاصل رو با استفاده از آپشن Border که تو منوی Selection هست انتخاب کن و با Gaussian Blur مات کن. خلاصه باید حوصله بخرج بدی و وقت بزاری.
روش های دیگه هم هست ولی اینم جواب میده.
در مورده کیفیت عکس شما؛ میشه بگی دوربینی که ازش استفاده میکنی چند مگاپیکسلیه ؟!
موفق باشی.
با ترکیب چند روش مشکل بر طرف شد. از راهنمایی همه دوستان ممنونم .
به نظر من قبل از اینکه اون عکسه رو بیارید نویزهاشو بردارید و نورشو زیاد کنید خوب میشه. در مورد کناره هاش هم که Cinoheh عزیر فرمودن.نقل قول:
ممنونم سینوهه عزیز. راستش بعد از این پست این ابزاری که گفتی رو امتحان کردم و تونستم یه طرح که دلم میخواد در بیارم . :10: Blur جعبه ابزار خیلی به تر و تمیز کردن لبه ها کمک میکنه .نقل قول:
من دوربینم 4 مگا پیکسلیه ... PowerShot.
ممنون از راهنماییت بهروز جان . باعث شد بیشتر به چشم بیاد ...نقل قول:
به نظر من قبل از اینکه اون عکسه رو بیارید نویزهاشو بردارید و نورشو زیاد کنید خوب میشه. در مورد کناره هاش هم که Cinoheh عزیر فرمودن.
ممنون از راهنماییتون :11:
دوربین 4 مگا پیکسل ، میتونه عکسهای خوبی بگیره. ولی اگه شما میخوای کارت در حد حرفه ای باشه حداقل از یه دوربین 6-7 مگاپیکسلی ( اونم یه مارک معتبر مثل سونی ، کانن و ... ) استفاده کن. قیمتش یکم بالاست ولی عکس هائی که میگیره همیشه منو متعجب میکنه.
تو عکس هات به نور خیلی اهمیت بده. گاهاً دیده میشه یک عکس نه چندان زیبا بخاطر نور پردازی درست جذابیت پیدا میکنه. تو عکسات برای روتوش از افکت Unsharp Mask هم استفاده کن.
امیدوارم موفق باشی.