نقل قول:
بحث یه خورده تخصصیه در مورد "کپی پیگرد قانونی دارد".
ببین Oracle جان حدود 2 سالیه که درست کردن Setup و Installshield در ایران رواج پیدا کرده.قبلا بازی ها به صورت Extract بودند زمانی که بازی ها 4 CD به بالا شدند.بنابراین شرکت ها Source اصلی بازی را تهیه و خودشان یک Setup برای بازی طراحی می کردند کاری که الان همه شرکت ها داخل ایران می کنند.مثلا شرکت ها Source اصلی بازی را دانلود(که اون هم نسخه کپی است درست مثل قبل) و بازی را نصب سپس به قول معروف بازی را با Installshield جمع کرده و Setup های نوشته شده توسط خودشان را درست می کنند.چون الان کارها رقابتی است دیگر Source ها در همان اول ورود بازی سخت پیدا می شوند مثل همین NFS ProStreet که مسئاله رقابتی بود هر شرکتی که زودتر به بازار میفرستاد(در ایران)فروشش بیشتر بود.برای همین مثلا شرکت X اگر بازی را سریع و با Setup طراحی شده توسط خودش عرضه کنه و مثلا شرکت Y برای اینکه دسترسی به Source نداره و امکان داره از قافله عقب بیفته بره و از روی DVD های X کپی کنه و به بازار عرضه کنه (مثلا بازی NFS شرکت Y را نصب می کنی می بینی Logo و طراحی شرکت X هست)این پیگرد قانونی دارد...... خوب بهانه ای برا همه شد حالا اگر Patch خواستیم روی یک بازی با Setup نوشته شده توسط این شرکت ها نصب کنیم نمی توانیم.علت اینکه Source گرونه اینه که فکر می کنن تو می خوای بخری و بری تولید کنی و Setup اصلی خودتو درست کنی.
که اینطور . پس من از خیلی چیز ها بی خبرم !
نقل قول:
میگم یک ps3 هست دم در مغازه یکی از بچه ها.اگر بدزدیش مفته.بری تو باید 600 تومن پیاده شی.کدومو میخری؟
معلومه دزدی نمیکنی!!این فرهنگ غلطیه تو جامعه ما که اینارو درست میدونن.والا 100% همه چیزمون تو کامپیوتر دزدیه...
عزیز من بحث دزدی رو مطرح نکردم .
بحث ارزون و گرون رو مطرح کردم .
مطمئن باش اگه توی ایران باشه دزدیده میشه تا خریده بشه !
نقل قول:
عزيزم وقتي چاره اي نداريم چيكار كنيم از ويندوزمون بگير تا بزرگترين و كوچكترين برنامه ها بازي هامون همش غير قانونيه ... من از يكي از علما پرسيدم اين مورد رو گفت چون نمي توني نسخه اصل رو تهيه كنيد و با نخريدن نسخه اصل باعث صدمه زدن به اقتصاد آمريكا مي شيد اشكال نداره !!!!!!!!!!!!!! من نگفتما اون گفت !
عزیز معلومه که اشکالی نداره !
من تاحالا هیچ نسخه ی اصلی برنامه یه بازی به چشم ندیدم ! به جز پک ویستا که اون پسر عموم از استرالیا آورده بود !
نقل قول:
البته باید به درامد مردم ایران هم یه توجهی کرد .
ایا مردم ایران با این درامدها میتونن بازیهایی به این قیمت بخرن ؟
Crysis : £26.99
Gears of war (PC): £26.50
Call of Duty 4 : £38.50
PES 2008 : £31.20
NFS Pro Street : £24.99
قیمتها به پوند : هر پوند تقریبا 1900 تومان !
کاملا با حرف شما موافقم .
فکر کنم بالای 500 هزار تومن بشه !
نقل قول:
این چه توجیهیه؟یعنی هر کی پولش نرسید باید دزدی کنه؟خوب نخره یا پولشو برسونه!!
بابا سر خودمونو که نمیتونیم کلاه بزاریم
عزیز میشه بگی چطوری پولشو برسونه ؟