من در برنامه پس از اينكه چند بار در جدولها حركت ميكنم ( اطلاعات آنها را ميبينم ) اين پيام رو ميده :
access violation at address 00401a86 in module 'project1.exe read of address 00000000'
علتش مگر حافظه نيست؟
Printable View
من در برنامه پس از اينكه چند بار در جدولها حركت ميكنم ( اطلاعات آنها را ميبينم ) اين پيام رو ميده :
access violation at address 00401a86 in module 'project1.exe read of address 00000000'
علتش مگر حافظه نيست؟
ممنون از زحمات دوستان
وقتي روي جداول حركت ميكنم بعد از ديدن اطلاعات چند جدول پيام زير مياد:
access violation ad adress in module 'project1.exe' read of address 000000
اینکه شما میخواهید در یک کوری زدن 300000 رکورد و واکشی کن(یکجا)کمی عجیب به نظر میرسهنقل قول:
این که میتونه با استفاده از یک query اطلاعات 300000 جدول رو بازیابی کنه!
دوست عزیز عرض کردم جدول نه رکورد!
ضمنا واکشی همون 300000 رکورد هم با روش صحیح میتونه در زمان کمی صورت بگیره. یکی از خصوصیات بانک اطلاعاتی همینه که اطلاعات زیادی رو در زمان کم بازیابی کنه.
موفق باشی
من كه جواب نگرفتم و نفهميدم چكار كنم لطفا راه چاره اش رو بگيد ؟
این پیغام زمانی بوجود میاد که شما میخوای به قسمتی از حافظه دسترسی داشته باشی که وجود ندارهنقل قول:
علتش مگر حافظه نيست؟
فرض کنید رکوردی رو در قسمت متغیر ها تعریف کردید ولی هنوز متغیری از نوع رکورد وجود نداره. اگر شما بخوای بهش دسترسی داشته باشی همچین پیغامی ظاهر میشه. البته این یک نمونه بود و دلایل متعددی میتونه داشته باشه