با سلام خدمت دوستان گلم
چند خطی از تحقیقاتم رو ذکر میکنم
لینوکس ابونتو:
این سیستم عامل یه سیستم عامل عالی و تقریبا راحت برای استفاده کردن در کنار اکس پی هست
حالا چطوری میشه پیداش کرد ونصبش کرد که نمیدونم
ولی ذر رابطه با تنضیماتس که چند صفحه ای خوندم به نظرم سخت نیومد
و اما مکینتاش که خیلی سوال در رابطه با اون دارم والبته حیلی کم در بارش صحبت شده
ابتدا مک 8 و بعد مک 9 اومد که چندان تعریفی نداشتن بع مک 10 اومد که با عذذ رومی x نشونس دادن که حیلی ها به اشتباه میگن mac os xکه درستش هست
mac os 10
که از سال 2001 شروع به توزیع شد و هر نسحه اون یه سری امکانات با یه اسم جداگانه داشت که اخریش حیلی گل کرد که همه میدونین اسمش چیه
بله لئوپارد
name: cheetah (mac os 10)in 2001 and good
name: puma(mac os 10.1)in 2001 and good
name:jaguar(mac os 10.2)in 2002 and beter
name:panther(mac os 10.3)in 2003 and very good
که طبق کنکاش های به عمل امده اینها رو میشه توی پی سی نصب کرد و یه عالمه نرم افزار براشون ارائه شده که همه رو مثل اینکه باید از سایتش دانلود کرد حالا نمیدونم سی دی اونو هم میشه تهیه کرد یا نه؟تقریبا 150 تا نرم افزار اسمی توو سایتش هست که میتونین دانلودش کنین و خود سیستم نصبشون میکنه و بعدا هم میتونین اپگریذش کنین
که این نسخه2003 چشم منو گرفته و میخوام در اون زمینه روشنم کنین چون بایذ خیلی خوب باشه
ایا میشه اونو در ایران تهیه کرد ؟نرم افزاراشو میشه روی سی دی تهیه کرد؟روی پی سی نصب میشه؟ ذر کنار اکس پی میشه ازش استفاده کرد؟
حالا بریم سراغ بقیه که بازم طبف کنکاشهای به عمل امده این دو نسحه فقط روی سیستم های مخصوص مکینتاش نصب میشن البته فکر میکنم تا اینجا رو درست گفتم
که بذرذ ما نمیخورن و من فقط اسمشونو میگم
تایگر و لئوپارد که البته خیلی اسمی هست