کاملا درست گفته.اکثر نظرسنجی هایی که تو سایت های بزرگ و کوچیک بوده محسن چاووشی اول بودهنقل قول:
Printable View
کاملا درست گفته.اکثر نظرسنجی هایی که تو سایت های بزرگ و کوچیک بوده محسن چاووشی اول بودهنقل قول:
انتخاب سخت بود
ولی من به هر حال به معین رای دادم
خب اونموقع شاید از اتفاق طرفدارای چاوششی تو نظر سنجی شرکت کردن بعدام تاپیک خوابیده و ناپدید شده پس این دلیل نمیشه ولی اینو هم نمیشه انکار کرد که چاوشی تقریبا همیشه اول بودهنقل قول:
نه يه بنده خدايي ميگفت يه آماري نشون ميده محسن چاووشي از همه اين ها بهتره منم يه نظر سنجي گذاشتم ببينم واقعا بين اين همه خواننده محسن چاووشي اول ميشه
اين يه سوال بزرگ هست براي من
داریوش کو پس؟؟
آخ آخنقل قول:
قبلا رسما از طرفداراي داريوش معذرت خواهي كرده بودم بازم معذرت ميخوام:11::11::11:نقل قول:
من همين جا از طرفداراي داريوش رسما عذر خواهي ميكنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين بين راي گيري بين مرد ها هست و اسم ليلا و سپيده و......... نياوردم
برعکس . من فکر میکنم که طرفدارای محسن چاوشی تو این نظرسنجی ها کمتر شرکت میکنن.مثلا شما برو تاپیک طرفداران محسن چاوشی ببین هیچ کدوم از اون افراد تو این نظرسنجی ها شرکت نکردن.نقل قول:
تائید میشهنقل قول:
معین=:40::40::40:
خوشحالم که به معین رای دادیدنقل قول:
واقعا معرکه هست
من عمرن رای نمیدم
آخه داریوش نداره
داریوش اقبالی
عاشق و بامرامی
خیلی خیلی باحالی
اندی بهترینه من اندی رو خیلی دوست دارم
به نظر من همیشه اندی تو اوجه بعد 20 سال هنوز آلبوماش پر فروشترینهاست