راستی آهنگ"شانس"رو که گوش دادی؟
آهگ اون خیلی ردیفه تلفیقی از سنتی ، پاپ و دی جی اگه دقت کنی تو زیر صدا ها اون تیریپ دی جی رو میشنوی که خیلی حرفه ای هم کار شده و یه شنونده عادی که دقت لازم رو به کار نمی بره متوجه نمیشه
Printable View
راستی آهنگ"شانس"رو که گوش دادی؟
آهگ اون خیلی ردیفه تلفیقی از سنتی ، پاپ و دی جی اگه دقت کنی تو زیر صدا ها اون تیریپ دی جی رو میشنوی که خیلی حرفه ای هم کار شده و یه شنونده عادی که دقت لازم رو به کار نمی بره متوجه نمیشه
موج جديدي به موسيقي پاپ به خصوص در ايران وارد شده ، به قول شما همون توپس توپس ، دي جي ، ترنس يا هر چيزه ديگه اي كه نام برده ميشه ، يا اصطلاحا استفاده از كيك و بيس در اهنگسازي
اين سبك البته يواش يواش داره قديمي ميشه ولي خيلي ها رو تو ايران خواننده يا اهنگساز كرد.
گر چه دير ولي اگه اين جور اهنگسازي ها كه طرفدارهاي زيادي داره توسط كساني كه از موسيقي سر رشته دارند هدايت نشه ، اين سبك هم رهش به تركستان ختم ميشه
در مورد احسان هم يك خواننده اگه به يك سبك ملودي سازي واهنگ سازي تكيه كنه ، داراي سبك خاصي ميشه با طرفداراي خاص . كه از عوام پسندي جلوگيري ميكنه،
ولي در حالت كلي بايد اسكلت كار حفظ بشه كه احسان اين نكته رو رعايت كرده
امروزه اخواننده هم مثل بازيگر بايد از تكرار هذر كنه
احسان تونسته با تلفيقي از سازه زنده ، افكت و سمپل هاي كامپوتري و اواز ايراني سبكه جديد و جامعه پسندي رو ارائه كنه .
كه به نظر من فقط ممكنه اشكال سليقه اي ازش گرفته بشه.
خدا کنه این جوری نشه.نقل قول:
تائید می شهنقل قول:
در مورد احسان هم يك خواننده اگه به يك سبك ملودي سازي واهنگ سازي تكيه كنه ، داراي سبك خاصي ميشه با طرفداراي خاص . كه از عوام پسندي جلوگيري ميكنه،
ولي در حالت كلي بايد اسكلت كار حفظ بشه كه احسان اين نكته رو رعايت كرده
دوست عزیز باید بگم این جا هر کس با سلیقه ای که داره نظرش رو اعلام میکنه. وبه خاطر همین هم داریم گفت و گو میکنیم.:10:نقل قول:
امروزه خواننده هم مثل بازيگر بايد از تكرار هذر كنه
احسان تونسته با تلفيقي از سازه زنده ، افكت و سمپل هاي كامپوتري و اواز ايراني سبكه جديد و جامعه پسندي رو ارائه كنه .
كه به نظر من فقط ممكنه اشكال سليقه اي ازش گرفته بشه
:11:نقل قول:
كدوم بخششو خدا نكنه ؟:20:
.:10:نقل قول:
دوست عزیز باید بگم این جا هر کس با سلیقه ای که داره نظرش رو اعلام میکنه. وبه خاطر همین هم داریم گفت و گو میکنیم
خب منم واسه همين از سليقه حرف زدم . اعتراضي نكردم كه
مگه تند بود لحنم ؟ بود؟ اگه بوده ببخشيد :11:
نقل قول:
که به ترکستان...
نقل قول:
.:10:
خب منم واسه همين از سليقه حرف زدم . اعتراضي نكردم كه
مگه تند بود لحنم ؟ بود؟ اگه بوده ببخشيد :11:
نه لحنت خوب بود.می دونی آدم باید انتقاد پذیر باشه
حالا بیا با هم:10: بشیم و کل کل کردن رو بزاریم کنار و به بحث بپردازیم.:46:
به نظر من چون پدرش علم موسیقی داشت احسان هم تونست با استفاده از تجربیات پدر راه درست رو بره و موفق بشه
آره منم اگه بابام ایرج بود الان یکی مثل احسان خواجه امیری بوم و از تجربیات پدرم استفاده میکردم.و توی 17 سالگی آلبوم می دادم بیرون:8:نقل قول:
البته خیلی ها هستند که از تجربه پدراشون استفاده نمی کنند حالا تو هر زمینه ای
از بحث خارج نشویم
به نظر من احسان در جو پر تلاطم موسیقی کنونی ما که خیلی افتضاح هست خوب تونست با پشتکار به جایگاهی که حقش هست برسه
کلا خوانندگانی که با افکت کار نمی کنند و می تونن اجرای لایو داشته باشند معمولا موفق می شن تو کارشون
مثل احسان !
به نظره من صدای احسان خواجه امیری واقعا" زیباست:8:
نقل قول:
به نظر من با آهنگ تكنو يا ريتميك باشه بهتره -
1. صداش جالب تر نشوون ميده
2. يه سبك نسبتا جديده
3. ديگه كمتر تو جوونا ديده ميشه كه سنتي گوش بدن ( البته من خودم علاقه زيادي به سنتي دارم )